begeleider dagbesteding
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met een afgeronde agogische opleiding op mbo-niveau 3? En wil je graag werken met cliënten met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) met complexe problematiek? Dan is deze vacature iets voor jou!

Jouw rol

Als begeleider werk je samen met je collega's aan het ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren van modules voor mensen met hersenletsel. Je kijkt daarbij naar wat een cliënt kan én wil bereiken. Voor de één is dat contact met lotgenoten of het trainen van de fijne motoriek, voor de ander re-integratie op de arbeidsmarkt.

Elke dag worden er diverse activiteiten gegeven, aan de hand waarvan de cliënten aan hun doelen kunnen werken. Ook jij denkt creatief mee in het verzinnen en begeleiden van deze activiteiten, die uiteenlopen van bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten zoals schilderen tot technische activiteiten zoals computerles. Tijdens deze groepsactiviteiten ondersteun je iedere cliënt op een manier die bij hem of haar past. Je stimuleert en je motiveert de cliënt om dat te doen wat hij zelf kan, waarbij je cliënten geen werk uit handen neemt. Tegelijkertijd behoud je overzicht over de groep. Regelmatig horen ADL-handelingen tot je taken.

Jouw werkplek

De dagbestedingslocatie in Hardenberg is jouw werkplek. De cliënten geven jou, samen met je collega's, een warm welkom. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een zelforganiserend team op de dagbesteding dat bestaat 3 collega's. Je wordt gestimuleerd om mee te denken en geprikkeld om jezelf te ontwikkelen.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Wat wij bieden

  • een aanstelling op basis van een invalcontract
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen

  • je hebt een afgeronde agogische opleiding op mbo-niveau 3 of 4
  • enthousiasme, geduld en een creatieve geest
  • interesse in methodisch werken en het resultaatgericht begeleiden van cliënten met hersenletsel
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden, waarin je daadkrachtig, maar met tact en geduld te werk gaat
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe collega?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 2 juni aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Dianne Waterink, senior begeleider groep, op 06-83611881.

Meer informatie over de dagbestedingslocatie in Hardenberg bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, individuele begeleiding Hardenberg
Postcode 7772 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Inval
Externe url Bekijk
Functie(s) Agogisch hulpverlener
Activiteitenbegeleider
Begeleider niveau 4
Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 03-06-2022
Nummer 110867

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour