Begeleider dagebesteding/opvang Gehandicaptenzorg
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je ondersteunt mensen met een beperking bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten
  • Je ondersteunt hen bij activiteiten
  • Je zorgt voor een veilige en stimulerende leer- en werkomgeving

In IJsselmuiden werken wij al een aantal jaren in woonzorgcentrum de Maarlenhof. We werken vanuit 2 basisplekken in de dienstverlening en doen diverse werkzaamheden in en rondom het verzorgingshuis. De locatie Philamaarlen valt onder het team IJsselmuiden. Om ons team te versterken zoeken wij een enthousiaste en professionele collega die zelfstandigheid van de cliënt stimuleert (+-20 uur per week, regelmatig)

De kern van de functie is het bieden van de ondersteuning die aansluit bij de vragen en doelen van de cliënt. Je stemt de ondersteuning af op de individuele behoeften en mogelijkheden van de cliënt en op het vergroten van zijn zelfstandigheid. Je observeert, signaleert en rapporteert. Je zorgt voor een heldere samenwerking en afstemming. Je werkt volgens gemaakte afspraken.

Van de sollicitant vragen wij flexibiliteit en affiniteit met een brede doelgroep. Van begeleiding in de nabijheid tot begeleiding op afstand. Je hebt relevante werkervaring en als opleiding minimaal mbo-3 op het gebied van Zorg en Welzijn. Je hebt kennis van ‘Mijn Werk”, methodisch werken en de huidige wet en regelgeving. Je bent communicatief en computervaardig (bekend met programma’s als Word, Outlook, Intranet, Excel).

Functie eisen

Over jou
Je hebt een relevante mbo-3 opleiding. Je werkt voornamelijk op de locatie Philamaarlen; deze bestaat uit de locatie Havezathe en de locatie Maarlenhof.

Je kerncompetenties zijn: Proactief, Zelfstandig werken, Enthousiast, Professionaliteit, Passie, Verantwoordelijkheid, cliëntgericht en denken in mogelijkheden.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór woensdag 19 juni, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1707. Heb je nog vragen? Bel dan manager dienstverlening Bertine Koks. Je kunt haar bereiken op nummer 06-38065607.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1707
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Philamaarlen
Postcode 8271TB
Stad Ijsselmuiden
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 19
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 31-05-2019
Reageer voor 19-06-2019
Nummer 46227

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander Elke dag het beste uit onszelf Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt. Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen. Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl. Toonaangevend en innovatief Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door. Waarom werken bij Philadelphia? Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl. Stages en leer-werkplekken Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken, https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg