Begeleider De Amsheerd
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie De Amsheerd is op zoek naar een Begeleider voor 20 tot 24 uur per week.

Wat vinden wij belangrijk?

De cliënt:
Ik woon op een locatie voor de ouder wordende cliënten. De groepen zijn wat kleiner en we hebben een gezamenlijke huiskamer. Ik vind het belangrijk om samen gezellige dingen te kunnen doen. Doordat ik een ouder wordende cliënt ben, heb ik hulp nodig bij mijn Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Daarbij kan het zo zijn dat je bij mij verpleegtechnische handelingen moet uitvoeren. Sommige medebewoners hebben daarentegen meer ondersteuning nodig bij de omgang en begeleiding op mentaal vlak. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik erg prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik mijn verhaal kwijt.

Jouw collega's:
Wij vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces.

Je bent bereid om wakkere/nachtdiensten te draaien. Deze diensten draai je alleen voor de gehele locatie, 3 etages en 28 cliënten. Er zijn cliënten die in de nacht gedraaid moeten worden en anderen help je met hun toiletgang. Ze kunnen ook een beroep op je je doen door middel van de nachtbel omdat ze niet kunnen slapen doordat ze naar hebben gedroomd, verdrietig zijn of gewoon even aandacht willen. Je stelt ze gerust of maakt even een praatje. De meeste cliënten zijn mobiel en een aantal zit in een rolstoel. Er zijn tilliften aanwezig op de locatie. Tijdens de dienst kan je een beroep doen op je collega van de naastgelegen locatie Schoonvelde en de calamiteitendienst.

Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal € 1.906- en maximaal € 2.801,- volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

 

 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging, laat van je horen door middel van een pakkende sollicitatie, en wie weet zit jij binnen kort bij ons aan tafel voor een gesprek. Een keer meelopen op de locatie bestaat tot de mogelijkheden.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel Agnes Gunnink teamcoördinator via telefoonnummer 06 137 274 12 of Sander van den Berg via telefoonnummer 06 510 579 76. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie De Amsheerd.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Solliciteer

Type Vacature
Intern nummer 2022-2441
Organisatie Cosis
Locatie Amsheerd
Postcode 7909 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 05-08-2022
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 111525

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis