Begeleider De Es Vierhouten
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor locatie De Es in Vierhouten zoeken wij een Begeleider EVB/MVG. Over de uren kunnen wij in overleg afspraken met jou maken.

Breng jij een humor en enthousiasme mee? Kun jij goed samenwerken en heb jij ervaring met de doelgroep EVB/MVG? Dan ben jij de begeleider EVB/MVG die wij zoeken!Jouw werkplek
De Es is een locatie op een mooi en rustig gelegen terrein in Vierhouten. De Es is een locatie met 5 verschillende groepen waar bewoners met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag wonen.

De groep waar wij een vacature begeleider EVB/MVG zoeken is De Es 4. Op De Es 4 wonen vier mensen in een eigen appartement. Daarbij is er ook een gezamenlijke woonkamer en keuken waar de mensen hun dag doorbrengen. De bewoners variërend in leeftijd tussen de 20 en 35 jaar. Zij hebben een Ernstig Verstandelijke Beperking daar komt ook Moeilijk Verstaanbaar Gedrag bij kijken. Hier komt agressie bij voor. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau. Doordat de bewoners een Ernstig Verstandelijke Beperking hebben komt hier veel ADL bij kijken. Iedere bewoner is uniek en daarom begeleiden wij iedere bewoner naar zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. De bewoners zijn niet rolstoel gebonden. Je gaat met de bewoners mee naar dagbesteding en/of werk en begeleid deze mensen ook op deze momenten. Dit is op hetzelfde terrein. Je hebt hierbij een dubbele rol als woon/activiteiten begeleider. Je doet leuke activiteiten met deze mensen en doet regelmatig een wandeling over het terrein.

Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de bewoners helpt om de wereld om hen heen te begrijpen. Daarbij zoek je naar redenen achter het Moeilijk Verstaanbaar Gedrag, zodat de oorzaken hiervan kan worden weggenomen. Je levert zorg op maat, dat betekend dat goede zorg en begeleiding voor elke bewoner anders is.
Jouw uitdaging is:
 • Om onze bewoners te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen;
 • Plezier in het leven van onze bewoners te brengen door leuke activiteiten te ondernemen;
 • Kijken naar de behoefte van de bewoner;
 • Het bieden van structuur, duidelijkheid en veiligheid door het geven van rust en vertrouwen;
 • Gedrag herkennen en begrenzen door het inzetten van methodes;
 • Tegen een stootje kunnen als bewoners zich (non-)verbaal uiten;
 • En te werk gaan vanuit de Triple-C methode.
Over jou
Je bent iemand die zich graag wilt ontwikkelen en daarbij ook hulp bied aan de ontwikkeling binnen het team. Daarin neem jij verantwoordelijkheid van jou taken en initiatief in het dagelijks werk. Het is een gezellig team waarin je komt te werken, daarom beschik je ook over een flinke dosis humor. Ook kun jij die energie en positiviteit overbrengen aan onze bewoners.
Dus heb jij:
 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 of hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • kennis en ervaring met Triple-C of bent bereid dit te leren;
 • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie.
Dan is dit je kan om op deze leuke vacature te solliciteren!

Je werkt onregelmatige diensten: dag-, avond- en weekdiensten. Je draait veelal lange diensten van minimaal 7 uur en geen slaap/nacht diensten.
De Es is goed bereikbaar per fiets, OV en auto. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Dit krijg je van ons
Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega's voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag.
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • De ruimte om samen met je team zelforganiserend te werken; samen te bepalen hóe je het werk binnen het team organiseert
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2.025 en maximaal €2.993 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten de we die graag om naar onbepaalde tijd.
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk dinsdag 30 november 2021 via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia. Het vacaturenummer is 1520.
Heb je nog vragen? Mail dan naar Kim Stoudam: kim.stoudam@philadelphia.nl.
Of bel naar de locatie de Es4, het telefoonnummer is 06 - 15 09 40 41.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Es, Vierhouten
Postcode 8078PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 7
Uren tot 7
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Publicatiedatum 03-11-2021
Reageer voor 30-11-2021
Nummer 72451

Stichting Philadelphia Zorg

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, ouderen die intensieve zorg nodig hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking. Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels zo’n 8.600 cliënten, 7.500 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Kijk op werkenvoorphiladelphia.nl voor alle actuele vacatures.

Philadelphia.
Het beste uit elkaar.

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer- werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op deze pagina.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg