Begeleider de Holtkamp - Wilp
Zozijn

Vakkundige begeleiders die duidelijkheid én gezelligheid kunnen bieden …..

Voor onze woonlocatie De Holtkamp, gelegen op het mooie Landgoed De Lathmer in Wilp, zoeken we een

 Ondersteuner met een dienstverband van 50%. 

Wat ga je doen?
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je werkt hierbij samen met je collega’s (ondersteuners en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij?
De Holtkamp is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op landgoed De Lathmer in Wilp. De Holtkamp bestaat uit twee geschakelde woningen onder één dak. De cliënten die hier wonen, verbleven tot enige tijd geleden in huizen in een woonwijk in Twello (onze A-kant) en in Wilp (de B-kant). In totaal wonen op de Holtkamp 15 cliënten, in de leeftijd van begin 40 tot ong. 60 jaar, met een matig/lichte verstandelijke beperking. De meeste cliënten zijn zelfredzaam, sommigen hebben wat ondersteuning nodig bij de ADL. Ze hebben behoefte aan aansturing en nabijheid, maar ook aan gezelligheid. Als begeleider is het belangrijk dat je consequent en duidelijk bent, maar ook je bijdrage kunt leveren aan de sfeer. Er is ruimte om activiteiten te ondernemen met de cliënten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Herken jij je in het volgende

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
  • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen en vooral ook humor
  • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
  • Je bent een stabiele persoonlijkheid, die in staat is structuur aan te brengen
  • Je kunt methodisch werken en goed samenwerken

Dit bieden wij

  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteits- programma Zozijn Vitaal.
  • Een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, daarna volgt bij voldoende functioneren een aanstelling voor onbepaalde tijd; interne medewerkers behouden hun huidige aanstellingsduur.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2.853,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering  van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Je kunt reageren op deze vacature via ZorgSelect, graag mét een motivatie en je CV.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 2 De Holtkamp Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Informatie verkrijgbaar bij: Laura Wesselink, manager, telefoonnummer 06 10530633.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 27-05-2021
Reageer voor 01-08-2021
Ingangsdatum 27-05-2021
Nummer 68526
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn