Begeleider de Kol - Holten
Zozijn

Ben jij een daadkrachtig ondersteuner?

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die met cliënten met uiteenlopende ondersteuningsvragen wil werken?

Wij zoeken een  Ondersteuner 60% (21,6 u/w) - 70% (25,2 u/w)
Voor de clienten met een vooral begeleidende vraag

Wat ga je doen
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden en je neemt deel aan overleggen. Je wordt ingezet in alle voorkomende diensten incl. een nachtdienst.

Wie zijn wij
De Kol
is onderdeel van de regio Salland/Graafschap. De Kol aan de Pannen­bakkersstraat  is een locatie niet ver van het centrum van Holten en is sinds 2013 in gebruik. Er wonen 24 cliënten verdeeld over 3 verdiepingen. Iedere cliënt heeft de beschikking over een eigen appartement. Per verdieping is er ook een huiskamer voor gezamenlijk gebruik. De zorgvragen van de cliënten zijn zeer verschillend en divers. Zo zijn er cliënten die overwegend een begeleidende vraag hebben maar zijn er ook cliënten waarbij de vraag hoofdzakelijk gericht is op verzorging en ondersteuning bij ADL. De leeftijd varieert tussen de 18 en 60 jaar.  Zowel zorgprogramma voor licht verstandelijk gehandicapten als de ouder wordende client is dus van toepassing.

Wij zoeken een kandidaat voor met name de begane grond, waar 9 clienten met een vooral begeleidende vraag hun eigen appartement hebben en de huiskamer delen.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende ?

Je hebt

  • Een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3
  • Kennis van en ervaring met de doelgroep
  • Een reflecterend en relativerend vermogen

Je bent

  • Flexibel, sociaal, communicatief
  • Proactief
  • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk

Je kunt

  • Methodisch (planmatig) werken
  • Goed samenwerken met anderen 

Dit bieden wij

  • Een salaris van maximaal € 3009,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een leerrijke werkomgeving
  • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar; verlenging of omzetten naar onbepaalde tijd is niet uitgesloten
  • Een leerrijke werkomgeving
  • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling 

Is dit een functie die bij jou past? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Geschikte kandidaten worden z.s.m. uitgenodigd en de vacature zal worden gesloten zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden. 

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.
Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer SG
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Holten / Lochem de Kol Holten
Postcode 7451AX
Stad Holten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, manager wonen Holten/Lochem, 06-12995979
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 03-11-2022
Reageer voor 28-02-2023
Ingangsdatum 01-12-2022
Nummer 115240
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn