Begeleider de Lunette - Zutphen
Zozijn

Betrokken ondersteuner!
Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die met cliënten met uiteenlopende ondersteuningsvragen wil werken? Binnen het team de Lunette zoeken wij

Ondersteuners met een dienstverband  van 40-60%  (14,4 - 21,6 upw)

Wat ga je doen?
Je begeleidt cliënten met een verstandelijke beperking en een ondersteuningsvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan.
Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.
Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij
De Lunette is een woonvoorziening aan de Coehoornsingel te Zutphen. In deze woonvoorziening werken verschillende zorgaanbieders samen aan hoogwaardige zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen. Alle faciliteiten zijn in De Lunette aanwezig, zodat de bewoners er zonder tussenkomst van vervoer gebruik kunnen maken. Zeker voor ouder wordende mensen scheelt dit veel energie; leven in het tempo dat bij je past.
De begeleiding/methodiek wordt aangepast op de zorgvraag van de cliënten.
Zozijn heeft op de Lunette twee woonlocaties, te weten de Marschpoort en de Veerpoort waar cliënten wonen met een matige tot intensieve zorgvraag, hierbij is zowel verzorging/verpleging als begeleiding aan de orde.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun religie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.  

Herken jij je in het volgende ?
Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3 (bijvoorbeeld MMZ of VIG) en je hebt kennis van en ervaring in de verpleging en van de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren. Je bent sociaal en communicatief vaardig. 

Wat bieden wij?

  • Een leerrijke werkomgeving
  • Een salaris conform de cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een arbeidsovereenkomst van een jaar welke bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur. 
  • Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Als we de geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

Tevens vragen we al onze medewerkers om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Zutphen Lunette
Postcode 7201AA
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 24-04-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 24-04-2023
Nummer 119549
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn