Begeleider De Meulenenk - Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en hart voor de zorg heeft?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ondersteuner met een dienstverband van 60%

Dit zijn wij?
De Meulenenk (Veld & Weide 11-13) is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp. De Meulenenk bestaat uit twee geschakelde woningen onder één dak. In eerste instantie ben je voornamelijk werkzaam op V&W 13. Binnen De Meulenenk werken twee teams, wanneer dit nodig is, goed samen. Er is een fijne werksfeer en er is oog voor elkaar.

Voor de cliënten is structuur belangrijk. Daarnaast zijn de cliënten ook sfeergevoelig en ligt het accent in de zorg op rust, voorspelbaarheid en nabijheid. Het sociaal emotioneel functioneren is verschillend. Het niveau is grotendeels op het niveau van 0 tot 18 maanden en daarnaast ook  van 3 tot 7 jaar en hoger. Dit betekent dat een aantal cliënten naast een zorgvraag ook een begeleidingsvraag hebben. Er zijn drie cliënten rolstoelafhankelijk. Tijdens de verzorging kunnen zij staan. Een aantal cliënten heeft volledige ondersteuning in de ADL nodig. Omdat er sprake is van ouder wordende cliënten heeft iedereen hierin wel in meer en mindere mate ondersteuning nodig. Sinds de Coronacrisis zijn de cliënten overdag op de woning waar de dagbesteding plaatsvindt. De cliënten gaan normaal gesproken allemaal naar de dagbesteding waardoor de woning een deel van de dag gesloten is. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je werkt hierbij samen met je collega’s (ondersteuners en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst ZorgAdvies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Als ondesteuner een salaris van maximaal € 2.766,-- bruto (per juni 2021 € 2.853,--) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde tijd. 

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 4 De Meulenenk 13 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ron Jongepier, coördinerend ondersteuner, 088-5753767
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 15-06-2021
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 68085
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn