Begeleider De Wilg -Duiven
Zozijn

Ben jij die ondersteuner die zowel begeleidende als verzorgende vaardigheden bezit?

Wij zoeken een ondersteuner voor gemiddeld 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega's en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij
Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de locatie de Wilg, waar 14 cliënten wonen. De Wilg is een locatie in Duiven. Er zijn 2 gemeenschappelijke huiskamers, cliënten hebben een eigen slaapkamer met douche en toilet. Op de Wilg wonen ouder wordende mensen met een matige verstandelijke beperking. Het accent van de zorgvraag ligt vooral op (intensieve) ondersteuning bij ADL-activiteiten maar cliënten vragen zeker ook begeleiding bij sociale interacties.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3, bij voorkeur VIG en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren. Je bent sociaal en communicatief vaardig. Je bent bereid tot het draaien van slaapdiensten.

Dit bieden wij

  •  Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2.766,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.
  •  Externe kandidaten krijgen een dienstverband voor 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde tijd.
  • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag vóór 15 april 2021. De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op vrijdag 23 april 2021. De tweede ronde bestaat uit een kennismaking op de locatie zelf.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

In het kader van de vergewisplicht kunnen we, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opvragen bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Kandia De Wilg Duiven
Postcode 6921VW
Stad Duiven
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 30-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 62760
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn