Begeleider (diverse afdelingen Groot Hungerink)
Trajectum

Functieomschrijving

Misschien krijg jij wel de kans om kennis te maken met de verschillende afdelingen binnen Groot Hungerink als:

 

Wat ga je doen?
Als Begeleider binnen onze locaties in Zutphen en Eefde heb jij de regie over je eigen agenda. Je wordt flexibel ingezet op de momenten dat het jou uitkomt, waardoor je bij ons prima naast een andere baan kunt werken. Liever toch wat meer vastigheid? Dat is mogelijk: Je krijgt dan uren op contract en wordt ingezet waar je nodig bent. Je hebt dus een verantwoordelijke functie, want zonder jou zouden we niet de zorg kunnen leveren die nodig is! Samen met je collega’s begeleidt je een groep cliënten volgens een vastgesteld programma. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan observatie en overdracht en weet je de cliënten te motiveren in hun dagelijkse activiteiten. Omdat je écht ingezet wordt als vervangende Begeleider is het belangrijk dat je een afgeronde relevante opleiding hebt aangevuld met ervaring met de doelgroep.

Waar kom je te werken?
Als Begeleider kan je worden ingezet op een van onze locaties in Zutphen of Eefde waar behandeling en begeleiding gegeven wordt aan cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, gedrags- of forensische problematiek. Dit houdt in dat je ingezet kan worden op verschillende afdelingen die kunnen variëren van woonafdeling, behandelafdeling tot dagbesteding. Momenteel is er veel vraag naar Begeleiders op de intensievere zorgafdelingen en de afdeling waar veel hulp bij ADL gegeven wordt. Vanwege de achtergrond van cliënten zijn een aantal afdelingen gesloten. Eén ding is zeker: Als Begeleider is je werk nooit saai!

Functie eisen

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Uiteraard ben je flexibel en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je hebt gevoel voor de doelgroep en weet op professionele manier met hen om te gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Ondanks dat jij niet altijd in hetzelfde team zit, kan het team wel op jou bouwen. Heb/ben je daarnaast:

  • In het bezit van een diploma op mbo-4 of hbo niveau in de richting van SPW, MMZ, AW, Maatschappelijk Werk, Social work of Verpleegkunde. Zonder diploma kunnen we je helaas niet inzetten;
  • Enkele jaren ervaring met de doelgroep (of vergelijkbaar);
  • Minimaal 21 jaar of ouder?

Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn! 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

  • De flexibiliteit om je eigen agenda in te delen;
  • Uren in overleg;
  • De mogelijkheid om te werken met een zeer uitdagende doelgroep;
  • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 40;
  • Een zzp-constructie behoort eventueel ook tot de mogelijkheden;
  • Trainingen en cursussen, bijvoorbeeld: ‘Agressie de Baas’ en ‘Medicatie’;
  • Goede secundaire voorwaarden.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Maarten Breden, aspirant Teamamanager, kan je alles vertellen over deze vacature! Je kunt hem bereiken via [email protected] of telefonisch via 06-11 47 44 27 

Wil je liever direct solliciteren? Klik dan op de button "direct solliciteren"

 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maarten Breden, Teammanager, [email protected] of telefonisch via 06-11 47 44 27
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 20-12-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 73918

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum