Begeleider diverse Arbeidspercentages
DeSeizoenen

Functieomschrijving

Wat ga je doen? Jouw nieuwe job begint op één van onze locaties op Overkempe in Olst. We gaan samen in gesprek om te bepalen wat je ambities zijn en voor hoeveel uur per week je wilt werken. Vervolgens gaan we kijken of we een match kunnen maken met 1 van onze locaties op Overkempe. Je gaat cliënten begeleiden met een verstandelijke en/of  lichamelijke beperking. Als begeleider werk je dus met onze cliënten die op verschillende vlakken ondersteuning nodig hebben.

Functie eisen

Jij weet van aanpakken en deinst er niet voor terug om aan de slag te gaan met onze doelgroep en beschouwt dat zelfs als een uitdaging. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het heerlijk om voor onze bewoners elke keer het beste uit de dag te halen. Een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn is wenselijk. Zij instromers met een achtergrond binnen Zorg en Welzijn worden uiteraard ook van harte uitgenodigd om te sollicteren.

Inschaling

Wat hebben wij te bieden:

Je gaat aan de slag bij een werkgever die binnen de branche hoger dan gemiddeld scoort op goed werkgeverschap en medewerkerstevredenheid. Een uitdagende functie in een inspirerende en door waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 30/35/40/45 afhankelijk van opleiding, ervaring en doelgroep waar je mee komt te werken. Bij gebleken geschikheid krijg je uiteraard  een contract voor onbepaalde tijd. Verder bieden we je goedeopleidingsmogelijkheden en uitstekende  arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering.

Bijzonderheden

Interesse in deze vacature?

Clustermanager José Zweering staat je graag te woord. Wil je eerst meer informatie voordat je besluit te sollicteren neem dan contact op met José (06 – 57 88 73 85)  

Type Vacature
Organisatie DeSeizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 28-07-2021
Reageer voor 30-09-2021
Ingangsdatum 01-10-2021
Nummer 68348

DeSeizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over DeSeizoenen