Begeleider EC KJG Hoogeveen Ambulant
Cosis

Wil jij werken in een warme en gezellige omgeving waar kinderen de ruimte krijgen zichzelf te ontwikkelen? Ben jij duidelijk in jouw aanpak om kinderen de structuur te geven die zij nodig hebben? Solliciteer dan snel op de functie Begeleider Expertisecentrum Kind, Jeugd, Gezin (KJG) Hoogeveen Ambulant!

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Expertisecentrum Hoogeveen is een veilige plek, waar we samen met ouders kijken naar de vragen die er zijn rondom de ontwikkeling en/of gedrag van een kind. Wij bieden onderzoek en behandeling, specialistische dagbehandeling en dagopvang en logeren aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. Er wordt nauw samengewerkt met de huisarts, scholen, kinderopvang en zorginstanties om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de vraag van het kind. Hierbij gaan wij voor optimale ontwikkeling.

Wij zijn een dynamisch ambulant thuisteam, die verschillende vormen van opvang, zorg in onderwijs en leren verzorgen. We rouleren tussen de verschillende afdelingen, zodat geen dag hetzelfde is. Het logeren wordt aangeboden van woensdag tot en met zondag. Hierbij werken de collegas om het weekend.

Begeleider EC KJG Hoogeveen Ambulant

Dit ben jij

Jij hebt een openhouding en een groot hart voor kinderen. Jij bent in staat om snel contact te maken met de kinderen en hen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Door jouw duidelijke en consequente aanpak weten de kinderen waar ze aan toe zijn en bied jij de structuur die ze nodig hebben. Zie jij veranderingen bij het kind, dan bespreek jij dit in het team. Jij blijft de zelfredzaamheid stimuleren en begeleidt de kinderen hierin. Maar bovenal ben je zorgzaam, liefdevol en sociaal, met een gezonde dosis humor. Het kind komt bij jou op de eerste plaats en jij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt, maar ook als jij begint met jouw loopbaan.
  • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten.
  • Kennis van de methodiek Oplossingsgericht Werken (OGW) of bent bereid deze je eigen te maken.
  • In het bezit bent van een rijbewijs/auto, in verband met de verschillende werkplekken.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.967,- en maximaal € 2.891,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar.
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
  • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als begeleider op EC KJG Hogeveen Ambulant? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor vrijdag 2 juni 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Marjan Kristoffers, teamcoördinator op telefoonnummer 06 211 426 27. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:
Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters:
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2023-2877
Organisatie Cosis
Locatie Expertisecentrum Hoogeveen
Postcode 7905 CA
Stad Hoogeveen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 19-05-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-06-2023
Nummer 120173

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis