Begeleider EMB Brugstraat Heerde
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor de locatie Brugstraat in Heerde zoeken wij een Begeleider EMB voor 18 tot 24 uur per week

Geeft het jou energie om mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg te geven? Met jouw ervaring binnen de gehandicaptenzorg, specifiek EMB, weet je wat er gevraagd wordt om het beste uit de cliënt te halen. Herken jij jezelf in bovenstaande? We horen graag van je!

Brugstraat is een 24 uurs locatie en biedt ondersteuning en verzorging aan 18 ernstig meervoudig beperkte cliënten. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 16 en 75 jaar. Je ondersteunt in het dagelijks leven en je blijft kijken naar de cliënten. Vanuit de LACCS waarde willen we de cliënten een goed leven geven, wat hebben ze nodig van jou. Ondanks je nauwe band met de cliënten ben je in staat professionele afstand te bewaren. 

De locatie, gelegen aan de rand van het dorp, is kleinschalig. Op de locatie werkt een team van betrokken collega’s die voor elkaar klaar staan wanneer nodig. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij het tonen van eigenaarschap gewaardeerd wordt.

Functie eisen

Over jou
Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding binnen de zorg, bijvoorbeeld Medewerker Maatschappelijk Zorg. Bij voorkeur heb je al de nodige werkervaring opgedaan binnen de Gehandicaptenzorg met EMB cliënten. Anderen omschrijven jou als een positief en stabiel persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s.

Inschaling

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd. 

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór 28 oktober, via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 259). Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp Jessica Veldkamp, locatiemanager, op telefoonnummer 06 - 23 40 72 58. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.


Bijzonderheden

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 259
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Brugstraat, Heerde
Postcode 8181 VH
Stad Heerde
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 08-10-2020
Reageer voor 28-10-2020
Nummer 55268

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg