Begeleider EMB Nachtzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Soms word ik bang en onrustig, kun jij ervoor zorgen dat ik toch weer rustig kan gaan slapen? Soms heb ik in de nacht hulp nodig doordat ik epilepsie heb, kun jij mij die hulp geven? Zorg jij voor een veilige en rustige nacht?"

Waar ga je werken?
Je gaat werken als wakende nachtbegeleider bij een woning met negen cliënten met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Er zijn late diensten aanwezig tot 22.00 uur, maar dan is de zorg op de woning nog niet klaar. Als nachtzorg medewerker werk je zelfstandig op de woning met achtervang van centraal inluisteren.

Wie ga je helpen?
Mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) kunnen niet altijd zeggen wat ze willen zeggen en uitleggen hoe ze zich voelen. Of bij jou aangeven dat ze pijn hebben bijvoorbeeld. Jij begrijpt dit en je past jouw manier van begeleiden hierop aan. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. En jij weet ook dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt.

Er is de mogelijkheid om ook voor 28 uur overdag te werken!

We denken in mogelijkheden. Werk je al binnen 's Heeren Loo en wil je de nachturen erbij, dan kan dat natuurlijk ook! We moeten wel de planners blij maken, dus rooster-technisch moet het wel mogelijk zijn!

Hoe ga je helpen?
Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Dit geldt ook zeker voor cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en bijkomende medische problematiek.

Je begeleidt jongvolwassen cliënten met een (ernstige) meervoudige beperking tussen de 19 en 35 jaar. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en ondersteuning en het kan voorkomen dat je verpleegtechnische handelingen gaat uitvoeren. Kan je dat nog niet? Geen probleem, bij 's Heeren Loo bieden wij scholing zodat je vakbekwaam wordt hierin.

Kun jij de nodige begeleiding en zorg bieden, wil je graag een afwisselende baan en ben je het liefst overdag veel vrij, dan is deze baan wat voor jou! Wil je juist liever in combinatie met de dagdiensten werken? Ook dat is mogelijk!

Dit bieden wij
  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1800 euro en maximaal € 2675 (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%
  • Hoge ORT toeslag van 46 - 50%. Bij een fulltime dienstverband (25.5 uur) in de nacht verdien je meer dan bij een reguliere fulltime begeleidersfunctie (36 uur).
  • Veel vrije tijd, bij een fulltime werkweek werk jij bijvoorbeeld 6 nachten achter elkaar en ben je daarna 8 nachten vrij.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je bent in het bezit van een minimaal mbo-diploma op niveau 3 in een zorg- of agogische richting (VIG, verpleging of SPW, MMZ). Daarnaast verwachten wij dat je:
  • Zelfstandig kunt handelen en beslissingen kunt nemen.
  • Bij voorkeur ervaring hebt met verpleegtechnische handelingen of bereidheid dit te leren.
  • Ervaring hebt met mensen met een ernstige of matige verstandelijke beperking.
Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op Simone Scheringa, manager zorg, via telefoonnummer 06-10 16 07 67 of met Joëlla Morssink (recruiter) via 06-82 50 14 70. Voor overige vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling recruitment via 088-037 05 14 (Astrid Peters).

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 14
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Nachtbegeleider
Slaapwacht
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Begeleider niveau 6
Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-04-2021
Reageer voor 23-04-2022
Nummer 66702

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland