Begeleider EMB
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor locatie de Oester in Emmeloord zoeken wij per 1 februari 2020 twee begeleiders voor een cliënt met een verstandelijke en visuele beperking.

De cliënt woont binnen een woonvorm waar mensen wonen met een ernstige meervoudige beperking en ontvangt hier zelf, buiten het groepsgebeuren om, dagelijks 1 op 1 begeleiding. De cliënt is gedurende de dag volledig afhankelijk van zijn begeleider, die hem ondersteunt bij zijn dagelijkse handelingen en hem een zinvolle dag biedt. Je kijkt naar zijn behoeften en sluit daar op aan. Je geeft oprechte aandacht en volgt zijn tempo. Je bent onderdeel van een kernteam en helpt mee om vanuit de LACCS-waarden een goed leven te bieden aan de cliënt.

De Oester is volop in ontwikkeling. In 2020 gaan we verhuizen naar een nieuwe locatie. Vind je het leuk om mee te bouwen aan een prettige omgeving, waar volop ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven.

Functie eisen

Over jou
We zoeken een collega met een relevante mbo niveau 4 opleiding en ervaring, het liefste ervaring met LACCS. Die stevig in zijn schoenen staat, geduldig is en zelfstandig kan werken. Die (kleine) signalen ziet en kan vertalen naar het signaleringsplan (sensitief/responsief).

Inschaling

Dit krijg je van ons  
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd. 

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?  

Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 3 februari, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2062. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Roel van der Maten. Je kunt hem bereiken op nummer 06-20983125. Of neem contact op met Jorina Cretier, coördinerend begeleider, op telefoonnummer 06-46725881. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 2062
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Oester Emmeloord
Postcode 8303XD
Stad Emmeloord
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 10-01-2020
Reageer voor 03-02-2020
Ingangsdatum 10-01-2020
Nummer 50646

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg