Begeleider
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Mijn taal bestaat niet uit woorden, maar uit lichaamssignalen. Ga jij mijn taal leren verstaan? Ik wil graag geholpen worden, maar mij ook veilig en geborgen voelen. Laat jij mij genieten van rustmomenten? Ik ben sensitief en houd van verschillende geluiden. Ontdek jij van welke geluiden ik ook houd?"

Waar ga je werken?
Wij zijn een woongroep voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke en meervoudige beperking (EMB) op het woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. De leeftijden en zorgvragen zijn divers en uiteenlopend. De meeste bewoners kennen elkaar al meer dan twintig jaar. Vanaf de start van deze woongroep is het plan geweest deze bewoners samen oud te laten worden. Uiteraard wel voor zover de zorgvraag dit toelaat. De betrokkenheid van ouders en/of verwanten is groot en samen werken in de driehoek is belangrijk.

Wie ga je helpen?
Mensen met EMB kunnen niet altijd zeggen wat ze willen en hoe ze zich voelen. Of bij jou aangeven dat ze bijvoorbeeld pijn hebben. Als begeleider begrijp jij dit. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke punten zijn van jouw rol als begeleider. En jij weet ook dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt.

Hoe ga je helpen?
Je ondersteunt de bewoners in het dagelijks leven, je doet dit in een combinatie van begeleiden en verzorgen. Je past jouw manier van begeleiden aan op de behoefte van de cliënt. Je bent een kei in het neerzetten van een dagprogramma, in de ochtend of in de avond. Wat is jouw talent en wat breng jij de cliënten?

Als begeleider zorg jij ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij
  • Een fijn team en een betrokken manager die graag met je meedenkt.
  • Een super leuke club bewoners met elke dag nieuwe uitdagingen en mooie momenten.
  • Een contract voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110,- tot maximaal € 3154,- (FWG 35/45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en ervaring als begeleider.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde gezondheidszorg- of welzijnsopleiding op minimaal mbo-niveau 4.
  • Je hebt ervaring binnen de gehandicaptenzorg en kunt methodisch werken.
  • Je bent een fijn mens die past binnen ons team en een klik heeft met onze cliënten.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken! Een gesprek en een meedraaidienst hoort bij de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou kennis te laten maken met onze werkwijze. Twijfel je of dit bij jou past? Dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo!

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op William de Wilde, manager zorg, via telefoonnummer 06 - 50 80 86 15 of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06 - 82 50 14 70 en Debbie Keulen via 06 - 23 72 96 44.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 13-06-2022
Reageer voor 12-07-2022
Nummer 111675

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland