Begeleider EVB
Frion

In deze omgeving kom je werken

Wil jij je verder ontwikkelen in je werk als begeleider? Wil jij je talent inzetten op verschillende EVB-locaties? Vind jij het leuk om flexibel ingezet te worden binnen de organisatie en pas jij je makkelijk aan binnen een nieuw team?

Voor onze EVB-locaties zoeken wij versterking!

Hoe ziet de rol er uit

Je wordt voor een bepaalde periode gekoppeld (minimaal 1 maand en maximaal 6 maanden) aan een team. Dit team wordt jouw basisteam. Jij ondersteunt het team door het werken van diensten, maar pakt daarnaast ook teamtaken op die vrij zijn gekomen. Wanneer de periode ten einde komt, kijken we samen met jou naar een passend vervolg. Je haalt energie uit de afwisseling die deze inzet met zich meebrengt en je vindt het leuk om op deze manier ervaringen op te doen. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de bedrijfsvoeringspartner en orthopedagoog die verbonden zijn aan de locatie waar je aan bent verbonden.
 
Kortom, als begeleider:
• Word jij onderdeel van het basisteam waar je voor bepaalde tijd aan wordt gekoppeld;
• Draai jij diensten op locaties waar collega’s zijn uitgevallen;
• Zet jij je in voor teamtaken die zijn vrijgekomen;
• Vind jij het niet erg om naast diensten in je basisteam op andere locaties te werken;
• Vind jij gemakkelijk aansluiting in een nieuw team en pak je jouw verantwoordelijkheden;
• Zorg jij dat de continuïteit van zorg voor onze cliënten wordt gewaarborgd.
 

Wat vragen wij

  • Jij hebt werk-/stage-ervaring als begeleider binnen de gehandicaptenzorg;
  • Jij hebt affiniteit met de doelgroep EVB en bijkomende problematieken;
  • Jij hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
  • Ben jij flexibel en bereid om te werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.

Wat bieden wij

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • Een contract voor bepaalde tijd, de uren zijn in overleg;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
 
Geïnteresseerd?
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
 
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Verschillende locaties, Zwolle
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 23-05-2022
Nummer 110710
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion