Begeleider ambulante zorg
Aveleijn

Op zoek naar een baan als ambulant begeleider in Oldenzaal? Citadel zoekt jou! 

Wat ga je doen? 

Bij Citadel kom je terecht in een ambulant team die individuele cliënten en gezinnen ondersteunt, wonende in de binnenstad van Oldenzaal (Vijfhoek). Het betreft cliënten met zowel een WLZ indicatie als een MPT indicatie. De ondersteuning is afgestemd op de vraag en behoefte van de cliënt en gericht op ontwikkeling. Denk hierbij aan het op orde brengen van de administratie, het opbouwen en onderhouden van sociale contacten, het aanbrengen van regelmaat in de dagstructuur en/of het invullen van de vrije tijd. Oftewel, jij draagt bij aan een betekenisvol leven voor de cliënt. 

Op welke locatie kom je te werken? 

EM verblijf is onderdeel van de 24-uurs locatie Citadel in Oldenzaal. Citadel is voor cliënten met een verstandelijke beperking met een WLZ indicatie die dag en nacht ondersteuning nodig hebben. Citadel biedt: 

 • 24-uurs zorg in de Citadel (12-tal plaatsen); 
 • 24-uurs zorg in individuele woningen; 
 • Individuele ondersteuning; 
 • Groepsgerichte ondersteuning; 
 • Ondersteuning bij psychische problematiek; 
 • Ondersteuning bij verslavingsproblematiek.  

Wie ben jij?  

 • Jij bent 24 tot 28 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);  
 • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 3 diploma;
 • Jij bent bereid om ook slaapdiensten te draaien, 1 a 2 per maand; 
 • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt specifiek over kennis op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek. 

Wat mag je van Aveleijn verwachten?  

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. 

 • Functie voor 24 tot 28 uur per week; 
 • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
 • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur); 
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Bart Bouwhuis, locatiemanager, via [email protected]. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Citadel in Oldenzaal
Postcode 7571DL
Stad Oldenzaal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Bart Bouwhuis, locatiemanager, via [email protected]
Functie(s) begeleider ambulant
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119447
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn