Begeleider Flex MVG
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Kan jij mij helpen om te gaan met mijn emoties? Kan jij de rust bewaren als ik zelf onrustig ben? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag overzichtelijk verloopt voor mij?"

Waar ga je werken
Als flex-medewerker word je ingezet op verschillende woongroepen waar clienten intensieve begeleiding krijgen. Het werken bij het Flexbureau geeft je een mooie kans om onze organisatie te leren kennen. Je werkt op verschillende woningen en ziet daardoor diverse cliënten, begeleidingsstijlen en methodieken. We gaan graag samen met jou onderzoeken waar je talenten liggen en welke mogelijkheden daarbij aansluiten.

Wie ga je helpen?
Het Flexbureau biedt ondersteuning aan cliënten met diverse hulpvragen. Jij wordt ingezet op de clientgroepen die bestaan uit jongeren, volwassenen of ouderen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Cliënten met MVG kunnen niet goed uitleggen waarom zij boos of verdrietig zijn, dit uiten ze soms in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact met hen.

Je doet ervaring op met diverse ziektebeelden, verpleegtechnische handelingen en verzorgen. Je staat cliënten bij in alle aspecten van het dagelijks leven. Naast het verzorgen ligt de nadruk op het onderhouden van aangeleerde vaardigheden. Je verzorgt de cliënt vanuit hun individuele behoefte. De cliënten hebben jou nodig om invulling te geven aan hun dag. Je gaat voor successen, ook al zijn deze klein, maar van grote betekenis in het leven van alledag.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij
Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid te dragen en te groeien in je werk. Je komt in aanraking met verschillende methodieken, bijvoorbeeld Triple C. Wij zorgen voor een aanvullende training als je er nog niet bekend mee bent!

Verder bieden wij:
 • Diverse contractmogelijkheden: wij stemmen met jou af hoeveel uur jij wilt werken en je bepaalt zelf de momenten waarop je beschikbaar bent!
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je startdatum is in overleg.
 • Diverse doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld de mogelijkheid om in de toekomst door te stromen naar een vaste groep.
 • Een baan waarin je minder bezig bent met regelzaken op organisatievlak, maar juist op de werkvloer in direct contact bent met de cliënten.
 • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we graag in relevante scholing.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1.920,-, en maximaal € 3.289,- (FWG 35 tot FWG 45) bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van je ervaring en opleiding en de woningen waar je werkt (Very Intensive Care, Intensive Care of Medium Care).
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4.
 • Je bent zelfstandig, je hebt een proactieve houding en aarzelt niet om vragen te stellen.
 • Je genereert vertrouwen, rust en dit straal je uit.
 • Je creëert veiligheid en stabiliteit.
 • Je kunt moeiteloos schakelen tussen diverse werkomgevingen en begeleidingsvormen.
Kortom: Wil je kennismaken met verschillende doelgroepen met MVG en een diversiteit aan ervaring opdoen? Heb je flexibiliteit nodig omdat dat goed bij jouw situatie past? Dan komen we graag met jou in contact!

Meer weten of solliciteren?
Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Nienke Nieboer (06-83 02 19 49) of Lianne Tomassen (06-12 29 81 10), intermediairs bij het flexbureau. Natuurlijk mag je ook Whatsappen als dat even beter uitkomt. Ook hebben we iedere maandag van 12:00 tot 12.30 uur een livechat waar jij jouw algemene vragen kunt stellen op Facebook..

Om een beter beeld te krijgen van jou, je competenties en interesses, kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-11-2021
Reageer voor 27-12-2021
Nummer 72725

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland