Begeleider Flexteam Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG) Regio Groot Veluwe
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor verschillende locaties in de regio Groot Veluwe (o.a. Vierhouten, Brummen, Putten) zoeken wij begeleiders voor 20 tot 36 uur.

"Biedt jij mij veiligheid en structuur zodat ik mezelf kan zijn en plezier kan hebben in mijn leven? Als ik het niet begrijp en dat laat zien door mijn gedrag, zie jij daar doorheen? Help jij mij weer terug te gaan naar waar ik mij veilig en prettig voel en zet jij de begeleiding in die bij mij past? Ben jij er voor mij, ook al begrijp ik het soms niet dat jij mij probeert te helpen? Wil jij die uitdaging met mij aan gaan?"

Jouw werkplek+
Als begeleider MVG werk je op 1 of 2 verschillende locaties waar zorg en begeleiding wordt geboden aan cliënten met "moeilijk verstaanbaar gedrag". Je collega's zijn blij met jouw komst en maken je graag wegwijs op hun locatie. Doordat je op verschillende locaties of verschillende groepen komt, leer je de breedte van MVG goed kennen. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorg- en/of begeleidingsvraag en mogelijkheden. De cliënten hebben dagbesteding en/of werk. Samen met je collega's creëer je vanuit het gedachtegoed van Triple-C een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten rust en vertrouwen geeft om het beste uit zichzelf te halen.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij bent altijd nabij en betekent écht iets voor ze;
 • Je helpt cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven
 • Je creëert een voorspelbaar, dagelijks ritme voor de cliënten door duidelijke afspraken te maken
 • Je geeft de cliënten vertrouwen en rust door het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid
 • Je geeft hulp bij de dagelijkse zorg en maakt plezier met de cliënten
Samen met je collega's zoek je naar zinvolle activiteiten, bied je hulp bij de dagelijkse zorg en geef je cliënten de ruimte om trots op zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen.

Over jou
De cliënten communiceren vooral via hun gedrag met de omgeving. Daarom zoek je altijd naar de redenen achter (onvoorspelbaar) gedrag, zodat de oorzaak ervan kan worden weggenomen. Je zet diverse begeleidingsstijlen in, waarbij je altijd kijkt naar de behoefte van de cliënt. Jij weet onvoorspelbaar gedrag tijdig te signaleren en hierop in te spelen. Met de nodige humor en relativeringsvermogen kun jij tegen een stootje. Op passende wijze ga jij om met cliënten die zich onbegrepen voelen en dit verbaal of non-verbaal uiten. Je bent nuchter en daadkrachtig. Je staat sterk in je schoenen en weet wat nodig is om bij de wensen van de verschillende cliënten aan te kunnen sluiten. Je bent flexibel in het draaien van verschillende diensten.

Je hebt:
 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 of hbo opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • kennis en ervaring met Triple-C of bent bereid dit te leren;
 • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie.
In elke dienst zie jij een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

Hoe gaat het in zijn werk in ons flexteam?
Allereerst maken we kennis doormiddel van een (digitaal) kennismakingsgesprek. We gaan samen op zoek naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor onze cliënten is het belangrijk dat zij zoveel mogelijk vaste, vertrouwde gezichten zien. Daarom vinden wij het belangrijk jou te koppelen aan een locatie waar jij de uitdaging vindt die je zoekt en cliënten ook kunnen wennen aan jou. We willen dus zo zorgvuldig mogelijk aanpakken, zowel voor de cliënten als voor jou, dus we kijken graag naar jouw voorkeuren om tot de ultieme match te komen!

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1.963 en maximaal €2.902 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten de we die graag om naar onbepaalde tijd. In overleg met jou bepalen we hoeveel uur je gaat werken
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. We ontvangen graag een korte motivatie bij je CV waarin je toelicht per wanneer je beschikbaar bent, het aantal uren in de week dat je wilt werken, je maximale reistijd vanaf je huisadres en vervoersmiddel. Reageer uiterlijk maandag 19 april 2021 via de sollicitatieknop op www.werkenvoorphiladelphia.nl. Het vacaturenummer is 875. Heb je nog vragen? Bel met Elise Duinkerken-Happel, Regionale Recruiter, op 06-25 24 57 46.

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Onze medewerkers doen alles wat ze kunnen om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken in deze onzekere periode. En kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken. We maken graag kennis met jou!

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Tussen de Eiken, Apeldoorn
Postcode 7325 HH
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-04-2021
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 63194

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg