Begeleider
Frion

Functieomschrijving

Heb jij een groot hart en sta je stevig in je schoenen? Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Als begeleider heb je hart voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij durf jij een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan te gaan met de persoon met de verstandelijke beperking en ondersteun je hem/haar in het vergroten van zijn/haar competenties. Ook weet jij rust en veiligheid te bieden zodat de cliënt zich optimaal kan ontwikkelen. Jij weet het leven van de persoon met de verstandelijke beperking professioneel, respectvol en kwalitatief te ondersteunen en daarbij nét dat stukje extra te geven.

Op deze locatie kom je te werken
Vlakbij het winkelcentrum in Zwolle-Zuid staan meerdere woningen van Frion. Commissarislaan 35-16 is één van de woongroepen op het terrein IJsselbolder aan de Commissarislaan. De woning heeft plaats voor zes cliënten. Momenteel wonen er drie dames en twee heren. Een van de cliënten zit in een rolstoel. 

De locatie kenmerkt zich door het bieden van intensieve begeleiding aan cliënten met een zeer ernstige verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende psychische en/of gedragsstoornissen, zoals autisme.

Functie eisen

 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep en de bijkomende problematieken;
 • Je hebt ervaring met de Triple C-methodiek (pré);
 • Je weet sfeer te creëren binnen onze woonvorm;
 • Je neemt initiatief en draagt verantwoordelijkheid binnen jouw team;
 • Je bent flexibel, je vindt het geen probleem om te werken in de avonden en weekenden.

Inschaling

 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • Afhankelijk van jouw competenties en ervaring behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden;
 • Een contract met vaste uren die bespreekbaar zijn tussen de 18 en 27 uur;
 • 8% vakantiegeld én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.

Heb je vragen over de vacature?
Heb je vragen over het proces mag je contact opnemen met Anouk Boxman op 06 2045 2790 of per mail via aboxman@frionzorg.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem dan contact op met de locatie, je mag vragen naar Laura Wolters via lwolters@frionzorg.nl.

Ben je geïnteresseerd?
Daar zijn we blij mee! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button.

 Direct solliciteren op deze functie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Commissarislaan 35-16
Postcode 8016 BE
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 27
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 06-04-2021
Reageer voor 18-04-2021
Ingangsdatum 06-04-2021
Nummer 63987
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion