Begeleider
Frion

Functieomschrijving

Ter vervanging van zwangerschapsverlof (juni ’21 – maart ’22) van een van onze collega's zijn wij op zoek naar een begeleider met een groot zorghart en die zich met enthousiasme wil inzetten voor onze cliënten! 

Op deze locatie kom je te werken

Februari j.l zijn wij verhuisd naar een mooie nieuwbouwwoning voor aan het terrein. Op de bovenverdieping van dit complex bevindt zich Commissarislaan 35-2.

Bij Commissarislaan 35-2 wonen momenteel 6 bewoners (3 vrouwen en 3 mannen) in de leeftijd van 34 tot en met 72 jaar. Alle bewoners hebben een ernstig verstandelijke beperking en niet elke bewoner kan zich verbaal uitdrukken. Er kan moeilijk verstaanbaar gedrag voorkomen en daarnaast komen er risicovolle en voorbehouden handelingen voor, zoals het gebruik van een tillift, PEG-sondes, sondevoeding en uitzuigen. Door een strak dagschema aan te houden, wordt er voor een zo optimaal mogelijke daginvulling voor de bewoners gezorgd.

CML 2

Hoe ziet de rol van begeleider er uit?
Goede begeleiders zijn onmisbare schakels in het dagelijks leven van onze bewoners. In het leef- en ontwikkelconcept EVB begeleiden wij op basis van de LACCS-methode. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de dag een betekenisvolle invulling krijgt en bouw je samen met de bewoners aan hun competenties. In je werk pas je je snelheid van handelen aan op het tempo van de prikkelverwerking van de bewoner.

Functie eisen

 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep en de bijkomende problematieken;
 • Je hebt ervaring met de LACCS-methode;
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

 • Een contract met vaste uren (26 uur per week) voor bepaalde tijd (juni 2021 t/m februari 2021);
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • 8% vakantiegeld én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten en korting op verzekeringen.

Heb je vragen over de vacature?
Voor vragen over de procedure neem je contact op met Anouk Boxman (Werving & Selectie) op 06- 2045 2790 of via aboxman@frionzorg.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Angelique Piepenbroek via AMooij@frionzorg.nl.

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.

Ben je geïnteresseerd?
Daar zijn we blij mee! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button.

 Direct solliciteren op deze functie

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Commissarislaan 35-2
Postcode 8016 BE
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 26
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 23-04-2021
Reageer voor 16-05-2021
Ingangsdatum 23-04-2021
Nummer 66829
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion