Begeleider
Frion

Functieomschrijving

Zou jij graag naast jouw hbo-studie willen werken in de gehandicaptenzorg? Of heb jij inmiddels een zorg gerelateerde opleiding afgerond (minimaal niveau 4) en wil jij graag bij Frion aan de slag? 

Wij zoeken een nieuwe collega die ons tijdelijk kan ondersteunen tot aan het einde van de zomervakantie!

Goede begeleiders zijn onmisbare schakels in het dagelijks leven van onze bewoners. In het leef- en ontwikkelconcept ‘MVB’ begeleiden wij op basis van de Triple C-methodiek. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de dag een betekenisvolle invulling krijgt en bouw je samen met de bewoners aan hun talenten. Dit doe jij op basis van de vastgelegde afspraken in het ondersteuningsplan. 

Elke bewoner heeft behoefte aan veiligheid en duidelijkheid, voorspelbaarheid en herkenbaarheid in het dagelijks leven. Door nabijheid te bieden, te allen tijde in contact te blijven met de bewoner en de relatie vast te houden voorzie jij in deze behoefte. Daarbij kan je ook te maken krijgen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Autisme en hechtingsproblematiek kan er spelen en soms ook agressief gedrag. Jij bent iemand die blijft kijken naar de kansen van de bewoner en op welke manier je degene het beste kunt ondersteunen.

In deze omgeving kom jij te werken
Op Prunuspark 35 7-8 wonen 12 volwassen cliënten in de leeftijd tussen de 28 en 54 jaar. Deze locatie maakt onderdeel uit van het LOC (Leef- en ontwikkelconcept) MVB (matig verstandelijke beperking). Mensen met een MVB hebben ongeveer het ontwikkelingsniveau van een vier- tot zevenjarige (kleuterfase). In deze ontwikkelingsfase zijn mensen meestal motorisch mobiel, zindelijk en in staat verbaal te communiceren.

Wat maakt het werken op deze locatie zo leuk? Prunuspark 35 7-8 kenmerkt zich door de wisselwerking tussen verzorging en het bieden van structuur en duidelijkheid. Maar ook het bieden van een ontspannen sfeer is een belangrijk onderdeel van de geboden ondersteuning. Denk hierbij aan groepsactiviteiten die jij organiseert. 

Functie eisen

  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
  • Je hebt ervaring met de Triple C-methodiek (pré);
  • Je neemt initiatief en draagt verantwoordelijkheid binnen jouw team;
  • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

  • Een contract voor bepaalde tijd met vaste uren bespreekbaar tussen de 12 en 18 uur;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • 8% vakantiegeld én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten en korting op verzekeringen.

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals. 

Heb je vragen over de vacature?
Voor vragen over de vacature neem je contact op met Jalien van der Weerd (Werving & Selectie) op 06-82615594 of via jvdweerd@frionzorg.nl 

Ben je geïnteresseerd?
Daar zijn we blij mee! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

 Direct solliciteren op deze functie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Prunuspark 7+8
Postcode 8024 BA
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 08-04-2021
Reageer voor 21-04-2021
Ingangsdatum 08-04-2021
Nummer 64268
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion