Begeleider gehandicaptenzorg | complex gedag | MVG
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Leer jij mij om te gaan met mijn emoties? Bewaar jij de rust als ik zelf onrustig ben? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag overzichtelijk verloopt voor mij?"

Waar ga je werken?
In een prachtige bosrijke omgeving ligt het zorgpark van 's Heeren Loo Ermelo. 's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperkingen.

Op ons zorgpark wonen, werken en recreëren cliënten. We helpen hen het beste antwoord te vinden op de grote en kleine vragen die voor hen belangrijk zijn. Met lichte zorg waar het kan en (tijdelijk) intensieve zorg als het nodig is.

Wie ga je helpen?
Jij gaat werken met acht cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Alle cliënten hebben ook dagbesteding of werk. Er zijn twee cliënten rond 20 jaar, de andere cliënten zijn 50+.

Naast een verstandelijke beperking is er bij een aantal sprake van een autisme spectrumstoornis, ook schizofrenie en hechtingsproblematiek komt voor. Er is één cliënt die vanuit meerzorg "1-op-1" begeleiding krijgt. De cliënten zijn mobiel. Sommige hebben hulp nodig bij de ADL zorg.

Hoe ga je helpen?
Je werkt intensief samen met je collega's naar een gezamenlijk doel van de cliënten. Basic Trust is voor jou bekend. En verder werk je vanuit de behandelvisie Triple-C. Je begeleidt de cliënten op basis van hun individuele behoeften. Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van de afspraken, zoals vastgelegd in het persoonlijk plan. Je signaleert de begeleidingsvraag van de cliënten en kunt deze interpreteren en multidisciplinair omzetten naar acties. Tot slot weet je conflictsituaties goed te begeleiden. Jij wilt deel uitmaken van een team, dat zijn verantwoordelijkheden pakt en draagt. In de avond wordt er samen met de cliënten warm gegeten.

Dit bieden wij
  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110 tot maximaal € 3154 (FWG 35 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team, dus aarzel niet en solliciteer! Voor deze functie heb je een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo niveau 3. Je hebt affiniteit en ervaring met de functie en de doelgroep en je beschikt over levenservaring om de complexe ondersteuning te kunnen beantwoorden.

Daarnaast vragen wij dat je:
  • Rust en voorspelbaarheid met je meebrengt, je doet wat je zegt en zegt wat je doet.
  • Een sterk ontwikkeld incasseringsvermogen hebt en een doorzetter bent met een grote dosis geduld.
  • Makkelijk schakelt van de ene naar de andere situatie, de dagen lopen vaak anders dan bedacht.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van de woning en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Bel of app dan met Bram Aarnoudse, manager zorg, via telefoonnummer 06- 51 00 45 39 of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. En heb je tijdens deze livechat vragen? Dan beantwoorden wij deze direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110607

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland