Begeleider Gehandicaptenzorg
De Seizoenen

Functieomschrijving

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Verdandi

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit twee locaties, De Groote Modderkolk in Loenen (gld) en Helios in Zutphen. Bovendien de creatieve werkplaats, ’t Atelier, in Loenen.

Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperking.

De Groote Modderkolk is een levendig open erf waar veel bezoekers komen. Er wonen op deze locatie tien jong volwassenen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Als begeleider ondersteun je onze cliënten in verschillende levensfasen, individueel en als groep in het woonhuis. Er wordt gewerkt volgens de triple-C methodiek. Bij een aantal cliënten ondersteun je als begeleider ook bij ADL zorg.

Wij zijn op zoek naar een Begeleider voor gemiddeld 24 uur per week.

Functie eisen

Jij hebt het talent om aan te sluiten bij mensen met een verstandelijke beperking en die  te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. De bewoners laten divers gedrag zien, kennis en ervaring met autisme is een pré. Structuur en voorspelbaarheid aanbrengen in de dag en stevig in je schoenen staan is een voorwaarde. Daarnaast heb je een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4

Inschaling

Wij bieden een uitdagende functie in een inspirerende en door waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 40. Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering. De functie is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Sascha Dolleman (06 – 57735531) voor meer informatie.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Verdandi in Loenen
Postcode 7371AA
Stad Loenen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 30-01-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 107137

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen