Begeleider Gehandicaptenzorg (EMB, inval)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor onze locatie de Brugstraat in Heerde zoeken we een begeleider EMB of verpleegkundige op basis van flexibele inzet.
Geeft het jou energie om mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg te geven?

Met jouw ervaring binnen de gehandicaptenzorg, specifiek EMB, weet je wat er gevraagd wordt om het beste uit de cliënt te halen. Herken jij jezelf in bovenstaande? We horen graag van je!

Je ondersteunt in het dagelijks leven en je blijft kijken naar de cliënten. Vanuit de LACCS waarde willen we de cliënten een goed leven geven, wat hebben ze nodig van jou. Ondanks je nauwe band met de cliënten ben je in staat professionele afstand te bewaren.

Over De Brugstraat
Brugstraat is een woonlocatie met interne dagbesteding in Heerde. De locatie is speciaal ingericht voor mensen met een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB). Achttien mensen wonen met elkaar verdeeld over drie woningen. Iedereen heeft een eigen kamer. Daarnaast heeft de Brugstraat een snoezelruimte en een beleeftuin rondom de locatie. Er wordt 24 uur ondersteuning geboden. De begeleiding wordt geboden vanuit de methodiek LACCS.

Op de locatie werkt een team van betrokken collega’s die voor elkaar klaar staan wanneer nodig. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij het tonen van eigenaarschap gewaardeerd wordt. 

Functie eisen

Over jou:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding binnen de zorg.
  • Bij voorkeur heb je al de nodige werkervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg met EMB cliënten.
  • Anderen omschrijven jou als een positief en stabiel persoon.
  • Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor.
  • De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties.
  • Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl voor woensdag 18 december, onder vermelding van vacaturenummer 1859. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Jessica Veldkamp. Je kunt haar bereiken op nummer 06-23407258.
 
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. 

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1859
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Brugstraat, Heerde
Postcode 8181 VH
Stad Heerde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 8
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Verpleegkundige
Woonbegeleider
Publicatiedatum 11-11-2019
Reageer voor 18-12-2019
Nummer 47968

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg