Begeleider gehandicaptenzorg LVB
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Begrijp jij dat ik me het meest veilig voel in een gestructureerde omgeving? Help je mij mijn competenties te vergroten en doelen te behalen? Help je mij zo zelfstandig mogelijk te zijn met wonen, leren en werken?"

Waar ga je werken
's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperkingen. We helpen hen het beste antwoord te vinden op de grote en kleine vragen die voor hen belangrijk zijn. Met lichte zorg waar het kan, en (tijdelijk) intensieve zorg als het nodig is. Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en uit ons wetenschappelijke onderzoek zijn we bovendien een waardevolle gesprekspartner voor iedereen die werkt met mensen met een beperking. Zo helpen we cliënten en verwijzers verder.

Wij hebben acht studio's voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking met bijkomende gedrags- en psychiatrische problematiek. De cliënten variëren in leeftijd van 30 tot 86 jaar oud. We werken vanuit de driehoek en gaan uit van persoonlijk leiderschap van professionals.

Wie ga je helpen?
Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan leven. Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij
  • Je komt te werken in een gedreven team. Wij zijn een enthousiaste collega's, die door willen groeien naar een zelf organiserend team.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861 en maximaal € 2902 euro (FWG 35/40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
Dit ben jij
  • Je bent een ervaren mbo-professional (minimaal niveau 3) of hbo-professional met een afgeronde relevante zorgopleiding.
  • Je bent op een professionele manier betrokken bij de bewoners, je bent daadkrachtig en je handelt vanuit de individuele leer-/werkdoelen van de bewoner.
  • Je herkent de ondersteuningsvraag en je weet de juiste wijze van begeleiding te organiseren.
  • Je bent resultaatgericht, waarbij je knelpunten inzichtelijk en bespreekbaar maakt.
  • Je vindt het belangrijk dat de bewoner weet wat hij aan jou heeft.
  • Je bent een stabiele persoonlijkheid, zodat je duidelijkheid en structuur aan de bewoners kan bieden.
Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Bel of app dan gerust met Joëlla Morssink, recruiter via telefoonnummer 06 - 82 50 14 70. Niet bereikbaar of heb je overige vragen? Dan kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via 088 - 03 70 514 (Astrid).

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 31-08-2020
Reageer voor 29-09-2020
Nummer 54493

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland