Begeleider Gehandicaptenzorg (LVB)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor locatie de Rondweg in Kampen zoeken wij een begeleider en invalkracht voor 22 uur per week

  • Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes
  • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden
  • Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis

Geeft het jou energie om onze cliënten te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan bij de Rondweg in Kampen!

Op onze locatie wordt zorg geboden aan cliënten met een lichte verstandelijke beperking. Rondweg is een kleinschalige locatie in Kampen met 4 woningen waar 16 jongvolwassenen met elkaar wonen. De leeftijd ligt tussen 18 en 34 jaar en is dynamische te noemen. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen, waarbij je uitgaat van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt vanuit de hulpvraag begeleiding.

Functie eisen

Over jou

Je staat stevig in je schoenen en met een dosis humor begeleid je de jongeren naar volwassenheid. Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s. Verder heb je minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding binnen zorg & welzijn.

Inschaling

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór donderdag 12 juni, via de sollicitatieknop op deze pagina of mail naar info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2319. Heb je nog vragen? Bel Geke Holtland, locatiemanager, 06 – 10 87 87 67.
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op dinsdag 7 juli 2020.

Type Vacature
Intern nummer 2319
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Rondweg, Kampen
Postcode 8262GT
Stad Kampen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Woonbegeleider
Publicatiedatum 22-05-2020
Reageer voor 11-06-2020
Nummer 53025

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg