Begeleider gehandicaptenzorg MVG
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Ben jij oprecht nieuwsgierig naar mij? Zie jij aan mij dat mijn onrust ontstaat, doordat ik het overzicht mis? Benader je mij met vertrouwen, zodat ik leer dat vertrouwen werkt, keer op keer?"

Waar ga je werken?
Deze locatie is een mooie nieuwbouwwoning op ons zorgpark in Ermelo. Je komt te werken in een vrij nieuw team, waarbij nog niet alle kaders zijn bepaald. We hebben juist jouw ervaring nodig dit verder vorm te geven. Je werkt altijd samen met een collega in lange vroege en late diensten.

Onze groep bestaat uit mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 tot 50 jaar met hun eigen begeleidingsvraag. Ze hebben jouw hulp nodig om mee te gaan in de maatschappij. Ze zoeken graag contact met je en zijn ondernemend. Ze zijn allemaal mobiel en houden van gezelligheid en huiselijkheid, maar kunnen ook complex gedrag laten zien.

Wie ga je helpen?
Je komt te werken op een groep met acht mannen en vrouwen (25 tot 50 jaar) met een lichte tot matige verstandelijke beperking en complexe problematiek. Het is een diverse mix van cliënten in zowel leeftijd als begeleidingsvragen. Ze hebben jouw hulp nodig mee te gaan in de maatschappij. Ze zoeken graag contact met je en zijn ondernemend. Ze zijn allemaal mobiel en houden van gezelligheid en huiselijkheid.

Hoe ga je helpen?
Jij gaat als begeleider het dagelijks leven van de cliënt ondersteunen door jouw duidelijkheid en structuur. Omdat onze cliënten niet altijd goed kunnen uitleggen waarom zij boos of verdrietig zijn, uiten zij dit soms in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact met hem.

Jij verliest hun behoefte nooit uit het oog en zorgt samen met jouw collega's voor een vertrouwde woonomgeving. Jij luistert naar de cliënten en signaleert wat zij daadwerkelijk nodig hebben. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt. Je gelooft in kansen en mogelijkheden, jij gaat voor groei en ontwikkeling. Samen met je team zorg je dat de cliënt zich veilig en op zijn plek voelt in een huiselijke omgeving.

Dit bieden wij
  • Een leuke groep cliënten binnen een mooie nieuwbouwwoning met een opbouwend team en voldoende mogelijkheid voor jouw eigen inbreng.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861 tot maximaal €2902 (FWG 35 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%
  • We geven je de ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
Dit ben jij
  • Je hebt een mbo-opleiding op minimaal niveau 3 richting gezondheidszorg of welzijn. Indien je nog niet getraind bent in Triple C, krijg je van ons de mogelijkheid tot scholing.
  • Je bent een pionier en vindt het een uitdaging om te werken op een nieuwe woning in een nieuw team.
  • Je hebt ervaring in het werken met cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking met bijkomende uitdagingen.
  • Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid naar het achterliggende gedrag van mensen.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van onze behandelgroep en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Bel of app dan met Bettine van de Steeg (manager zorg) via 06 - 12 15 72 42 of met Joëlla Morssink (recruiter) via 06-82 50 14 70. Voor overige vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling recruitment via 088-037 05 14 (Astrid Peters).

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 29-04-2022
Nummer 67824

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland