Begeleider (Gehandicaptenzorg)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor locatie Rakkersveld in Apeldoorn zoeken wij een Coördinerend Begeleider Zorg & Wonen 

Rakkersveld is een woonlocatie in Apeldoorn. Op de locatie wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). In het najaar gaan de cliënten verhuizen naar de nieuwbouwlocatie Zonnetuinen. Samen met de cliënten van locatie De Jachthoorn wordt een compleet nieuwe start gemaakt met nieuw samengestelde teams met medewerkers die nu al op beide locaties werken.

Als coördinerend begeleider (voor 25 uur per week+ flexuren) geef je samen met je collega’s de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen, waarbij je uitgaat van de talenten van de cliënt. Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt vanuit de hulpvraag begeleiding. Op de locatie werkt een hecht team van betrokken collega’s. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.  

Functie eisen

  • Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken.
  • Je werkt methodisch voortvloeiend vanuit het ondersteuningsplan.
  • Je bent flexibel inzetbaar in onregelmatige diensten, initiatiefrijk, oplossingsgericht en stressbestendig.
  • Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s.
  • Je beschikt over een mbo niveau 4 of hbo diploma op het gebeid van zorg en welzijn.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1963,- en maximaal €2902,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd. 

Bijzonderheden

Bijzonderheden
Er worden onregelmatige diensten gedraaid, waaronder slaapdiensten.

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór dinsdag 14 juli, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1676. Heb je nog vragen? Bel dan Jan Brokelman, locatiemanager, 06 - 22 41 25 84. 
 
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.
Type Vacature
Intern nummer 2357
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Rakkersveld, Apeldoorn
Postcode 7327 GD
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 25
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 22-06-2020
Reageer voor 14-07-2020
Nummer 46061

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg