Begeleider gehandicaptenzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Kun jij mij de ruimte geven zodat ik mezelf kan ontwikkelen en de dingen zelf kan doen? Snap jij dat ik dat soms wel spannend vind? Zorg je voor een prettige woonomgeving waar ik mijzelf mag zijn?"

Waar ga je werken?
Als begeleider ga je aan de slag op deze mooie locatie in Enschede. We bieden hier begeleiding aan 11 cliënten met een matig tot lichte verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben een eigen slaapkamer en in de gezamenlijke woonkamer is er ruimte om elkaar de ontmoeten, koffie te drinken en samen te eten. Het team bestaat uit een groep enthousiaste ervaren collega's. Op deze locatie bieden we 24 uurs begeleiding dat betekent dat we hier werken met slaapdiensten.

Wie ga je helpen?
De cliënten die hier wonen hebben diverse ondersteuningsvragen. Dat betekent voor jouw als begeleider dat je telkens weer op nieuw wordt uitgedaagd om je begeleiding aan te passen. Waar je het ene moment cliënten helpt in hun zelfstandigheid, zal je een andere moment een van onze ouder wordende cliënten wat meer moeten helpen met het behouden van hun vaardigheden. Naast de begeleiding betekent dit dat je ook wat verzorgende handelingen moet uitvoeren.

Hoe ga je helpen?
Als begeleider ben je nauw betrokken bij het leven van de cliënten. Samen met hen kijk je hoe ze hun leven het beste invulling kunnen geven. De nadruk ligt wel op ontwikkelen waar mogelijk en behouden wat kan. Hierbij richten we ons op het creëren van een prettige en veilige leefomgeving waar ieder tot zijn recht komt. Met jouw kennis en expertise weet je wat de cliënt nodig heeft. Je staat onvoorwaardelijk naast de cliënt. Ook als hij of zij het moeilijk heeft. Je bent betrokken bij het opstellen van een zorgplan en stemt je begeleiding hierop af.

Dit bieden wij
  • Het type contract stemmen we graag in overleg met jou af zodat het voor jou passend is.
  • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we graag in jou door relevante scholing aan te bieden via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
  • We bieden je een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110,-, en maximaal € 3009,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
Dit ben jij
  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-3 of 4 niveau afgerond.
  • Je bent zelfstandig, je hebt een pro-actieve houding en aarzelt niet om vragen te stellen.
  • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen.
Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze vacature en/ of het werken bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. Je bent welkom om een kennismakingsafspraak in onze agenda's te plannen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Je kunt hier een belafspraak inplannen. Je mag natuurlijk je ook je contact gegevens achterlaten dan nemen wij contact met je op.

Heb je vragen over deze vacature als begeleider? dan mag je ook contact op met Pamela de Man (recruiter) 06 - 12 80 44 09

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 16-11-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 115569

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland