Begeleider Gehandicaptenzorg te Zwolle
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor locatie Eikenlaan in Zwolle zijn we op zoek naar Begeleider Zorg & Wonen voor 18 uur per week

Eikenlaan is een woonlocatie in Zwolle. Hier wonen dertien mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een ernstige meervouidige beperking (EMB). Veel mensen die hier wonen, zijn ook in de wijk Berkum geboren en opgegroeid. Onze ouders zijn ooit met dit huis begonnen. Zij wilden iets speciaals in Berkum. En dat is gelukt. In de buurt is een klein winkelcentrum. Ook zijn er kerkdiensten en disco-avonden speciaal voor de bewoners.

Als locatie zijn we volop in ontwikkeling en op weg naar zelforganisatie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, waarbij je de ruimte krijgt om je ambities waar te maken. Ben jij op zoek naar een werkplek in de zorg, waar je begeleidende taken afwisselt met verzorging van onze cliënten? Wie weet pas je in ons team!

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega met minimaal een afgeronde mbo niveau 3 zorgopleiding. Ervaring met de doelgroep vinden we prettig, en is dus een pré.

Er zijn verschillende diensten waaronder avond,- weekend,- en slaapdiensten.

Inschaling

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór vrijdag 14 augustus via de sollicitatieknop op deze pagina onder vermelding van vacaturenummer 2420. Heb je vragen? Bel Peter Buskermolen, locatiemanager, op het nummer 06 - 51 17 46 32. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Goed om te weten; de kennismakingsgesprekken worden ingepland op woensdag 26 augustus.

Type Vacature
Intern nummer 2420
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Eikenlaan, Zwolle
Postcode 8024 CA
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 17-07-2020
Reageer voor 14-08-2020
Nummer 53911

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg