Begeleider gehandicaptenzorg Wilp
Zozijn

Begeleider gehandicaptenzorg Wilp

Wil jij als begeleider gehandicaptenzorg de cliënten van Zozijn tot bloei laten komen? Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je van grote waarde kunt zijn? En wil je werken op een prachtig landgoed in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw wensen? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij ons op het landgoed de Lathmer in Wilp. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog! 

Wat bieden wij jou? 

  • De kans om te werken in een organisatie die midden in de samenleving staat op een prachtig landgoed in Wilp. 
  • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en cliënten voor wie jouw begeleiding van grote waarde is. 
  • Een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst.
  • Het aantal uren en type contract zijn in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen. 
  • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.009 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35) maakt daar onderdeel van uit. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 3 (of soortgelijk). 
  • Ervaring is fijn, maar geen vereiste! O.b.v. de ervaring die je al dan niet hebt, bepalen we wel je salaris. 
  • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald. 
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk. 

Wat ga je doen? 

Als begeleider draag je samen met je collega’s zorg voor de begeleiding van onze cliënten. Deze cliënten zijn bewoners van het landgoed de Lathmer in Wilp. Je ondersteunt elke bewoner op een manier die past bij de persoon en de ondersteuningsvraag. Persoonlijk contact met de bewoners is een essentieel onderdeel van je werk. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Je verliest de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorgt voor een vertrouwde woonomgeving. Je zorgt er hierbij voor dat de cliënt zelf de regie houdt. Bovendien onderhoud je contact met verwanten van de cliënt en help je de cliënt bij het onderhouden van zijn/haar netwerk. Het vinden van een passende vrijetijdsbesteding is hier een voorbeeld van.

Naast de individuele bewoner heb je oog voor de bewoners als groep. Ook is het belangrijk dat je gericht bent op een fijne samenwerking met je collega’s en daarin voor hen van waarde kunt zijn. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en bent je continu bewust van je handelen. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen met collega's. Samen zorg je er dag in dag uit weer voor dat onze cliënten tot bloei komen. 

Waar ga je werken?

Je bent er vast al eens voorbijgereden: landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur.

Bij ons in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon. Elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega’s. 

Solliciteer direct!

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als begeleider bij Zozijn in Wilp? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! Weet je al precies wat je leuk lijkt? Dan regelen we dat! 

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar collega's die ons ondersteunen in de zorg voor onze cliënten.

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected]. Binnen één werkdag reageren we op je mail. We zien elkaar! 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 26-04-2023
Ingangsdatum 04-08-2022
Nummer 113116
Doorsturen Bekijk PDF