Begeleider gesloten jeugdzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Laat jij me veiligheid en geborgenheid ervaren, zodat ik uit de overlevingsstand kan? Bied jij mij rust en structuur, waardoor ik kan groeien en ontwikkelen? Kan ik op jou vertrouwen?"

Waar ga je werken?
Per 1 januari gaan wij een nieuwe groep opzetten binnen de JeugdzorgPlus. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuw team bestaande uit twee senior groepsleiders en negen groepsleiders. Lijkt het jou leuk hier onderdeel van te worden en samen te bouwen aan een sterk en hecht team? Lees dan snel verder, bekijk onze video en solliciteer op deze mooie functie!

De JeugdzorgPlus is een gesloten behandelgroep op het terrein van 's Heeren Loo Groot Emaus in Ermelo. Hier worden jongeren tussen de 12 en 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen geplaatst met een gesloten machtiging. Wij bieden een combinatie van wonen, behandeling, begeleiding, onderwijs en talentontwikkeling. Zonder behandeling en deze beschermde omgeving vormen zij een risico voor zichzelf of hun omgeving. Wij hebben het doel een dusdanige gedragsverandering te realiseren dat de jongere weer kan participeren in de maatschappij. JeugdzorgPlus wordt zo kort als nodig met een minimum van 3 maanden en zo lang als noodzakelijk opgelegd tot er met de 18-jarige leeftijd.Wat is jouw manier van begeleiden?
Vanaf dag één werken wij hard aan de toekomst van de jongeren. Je geeft samen met de jongeren vorm aan de behandeling en hun nieuwe leefomgeving en dagindeling. Je kunt je goed inleven en aansluiting vinden bij de jongeren. Samen met de jongeren zoek je altijd naar oplossingen en mogelijkheden. Om je in deze setting in te zetten voor onze jongeren vraagt veel van je. Je moet heel bewust kiezen om met deze groep jongeren te werken. De weerstand uit zich soms in oppositioneel en opstandig gedrag. Hier komt regelmatig verbale en fysieke agressie bij kijken. Jij hebt hier kennis van en ervaring mee en laat je hier niet door uit het veld slaan. En dat maakt jou waardevol. Voor de jongeren én voor je team.

Op de JeugdzorgPlus groep werken wij met twee diensten: van 06:45 tot 14:30 uur en van 14:00 tot 23:00 uur. De nachtzorg wordt opgevangen door ons nachtteam en koken door ons kookteam. Jij hebt dus alle tijd voor de behandeling van onze jongeren.
"Het werk is voor mij zo leuk omdat ik van de complexiteit houd en het snelle schakelen, ik vind het ook geweldig als ik de jongeren kleine successen zie behalen."
Dit bieden wij
  • Een team in opbouw, manager en sturend behandelaar die gezamenlijk bijdragen aan de behandeling van de jongeren.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2151 en maximaal € 3738 (FWG 45 voor groepsleiders / FWG50 voor senior groepsleiders) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen. Je hoeft geen nachtdiensten te werken!
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
Dit ben jij
We gaan een nieuw team opbouwen met ervaren begeleiders. Wanneer alle nieuwe collega's gefaciliteerd en daadwerkelijk een team zijn, zullen de jongeren worden geplaatst in deze nieuwe groep. Jouw drijfveer is vooral het ondersteunen van onze jongeren. Dit vertaalt zich in het vieren van (kleine) successen. Ook kun je makkelijk afstand nemen, ben je sensitief en weet jij wanneer je moet meebewegen of juist begrenzen. Verder vragen wij:
  • Minimaal een afgeronde relevant mbo-4 opleiding (VEREIST);
  • Enige jaren werkervaring (minimaal 2 jaar) in een soortgelijke functie of gewerkt te hebben met deze doelgroep (VEREIST).
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een gesprek en een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van onze werkwijze. Mocht dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Bel of app met Lizette Beetsma via 06 - 57 68 21 78 (manager zorg) of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in een livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Jeugdzorgwerker
Publicatiedatum 01-11-2021
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 72331

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland