Begeleider groepswonen Gehandicaptenzorg
DeSeizoenen

Functieomschrijving

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Functie eisen

Jij hebt het talent om aan te sluiten bij mensen met een verstandelijke beperking en die  te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Structuur en voorspelbaarheid aanbrengen is hier onderdeel van je dag. Stevig in je schoenen staan is een voorwaarde. Daarnaast ben je in staat een goede sfeer neer te zetten in de groep. Je hebt een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3. Kennis van Triple C is een pré.

Inschaling

Wij bieden een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 35. Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering. De functie is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Verdandi

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit twee locaties, De Groote Modderkolk in Loenen (gld) en Helios in Zutphen. Bovendien de creatieve werkplaats, ’t Atelier, in Loenen.

Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperking.

Solliciteren

Op onze locatie Verdandi, Helios Groepswonen in Zutphen, wonen 7 bewoners met verschillende complexe zorgvragen. Ze vinden het moeilijk, onder andere door hun ernstig verstandelijke beperking, om de wereld om hen heen te begrijpen. Ze vragen van de begeleiding hen te kunnen “lezen” en door middel van voorspelbaarheid en structuur de wereld overzichtelijker te maken. Bij een aantal bewoners is door hun lichamelijke beperking ook ondersteuning of volledige overname nodig bij ADL.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Mark Gerritsen op telefoonnummer 0575 460 217 voor meer informatie.

Type Vacature
Organisatie DeSeizoenen
Locatie Deseizoenen, locatie Helios in Zutphen
Postcode 7207PG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73174

DeSeizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over DeSeizoenen