Begeleider Hamersestraat - Westervoort
Zozijn

Functieomschrijving

Ben je ondernemend en vind je het leuk om zelfstandig te werken? Wij zoeken een 

Ondersteuner met een dienstverband tussen 24 en 28 uur per week 

Wat ga je doen
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteuningsvraag. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent je continu bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en het vinden van een passende vrijetijdsbesteding. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden, neem je deel aan overlegvormen. 

Dit zijn wij
Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de locatie Hamerstaete in Westervoort. Hier wonen de cliënten in mooie ruime appartementen. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar gekookt en ook gegeten kan worden. De ondersteuning wordt geboden tussen 15.00 uur en 10.00 uur, behalve op donderdag en in het weekend, dan is er 24 uur begeleiding aanwezig. De cliënten hebben een licht verstandelijke beperking, vaak in combinatie met autisme.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Functie eisen

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3, je hebt ervaring met de doelgroep en bij voorkeur ervaring met het werken met mensen met autisme;
  • Je bent flexibel, sociaal, communicatief;
  • Je bent een sterke persoonlijkheid, voelt je mede verantwoordelijk voor de gezamenlijke zorgverlening, denkt mee en neemt initiatieven.

Inschaling

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke omgeving;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2853,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Voor externe kandidaten een aanstelling voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort tot de mogelijkheid. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Procedure
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag vóór 22 september 2021. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 28 september 2021. De tweede ronde bestaat uit een kennismaking op de locatie zelf.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Kandia, Hamerstaete
Postcode 6931 EV
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gertjan Witkamp, manager wonen Kandia, tel. 06 - 2236 9339
Functie(s) BBL SPW/MMZ 3
Publicatiedatum 08-09-2021
Reageer voor 22-09-2021
Ingangsdatum 08-09-2021
Nummer 70942
Doorsturen Bekijk PDF