Begeleider
Elazorg

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar begeleiders. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de bewoners op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Je vindt het leuk om samen met de bewoners de handen uit de mouwen te steken, doordeweeks wordt er op- en buiten gewerkt van 9:00 tot 14:30 uur. Dit houdt in dat de vroege dienst dagbesteding aanbiedt onder leiding van de werkmeesters. Wij werken met vroege-, late- en slaapdiensten. Je hebt direct contacten met de bestuurders, psychiaters en de gedragsdeskundigen.

Wat vragen wij

Je hebt sterke persoonlijke eigenschappen, je hebt een open leerhouding, je bent betrouwbaar en geduldig. Je hebt een goed gevoel voor mensgerichte zorg, zelfs in stressvolle situaties en bent veerkrachtig. Je kunt zelfstandig werken met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, lef, en taakvolwassenheid.

Je hebt minimaal een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de zorg (SPW-niveau 4, Social Work of Verpleegkunde) en je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de begeleiding van verstandelijk beperkte cliënten met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek. Je bent in het bezit van een VOG en je bent in staat om een nieuwe te overhandigen voor het contract start.

Je bent beschikbaar voor vroege-, late- en slaapdiensten. We werken met een dienstenstructuur op basis van 24-uurs begeleiding inclusief weekenden en feestdagen. Je bent op zoek naar een baan voor lange termijn.

Wij bieden

  • Salariëring volgens CAO VGN (FWG 40).
  • 24 - 36 uur per week
  • Onregelmatigheidstoeslag conform CAO VGN
  • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld conform CAO VGN.
  • Afwijkend van de CAO, Reiskosten á €0,19 per KM met een max van 150KM per dienst.

Bijzonderheden

Het betreft een doorlopende vacature daar wij op zoek zijn naar de juiste aanvulling binnen ons team

Type Vacature
Organisatie Elazorg
Locatie Hellendoorn
Postcode 7447 PB
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 07-06-2022
Ingangsdatum In overleg met
Reageer voor 14-07-2022
Nummer 111504
Doorsturen Bekijk PDF

Elazorg

Ik ben Elazorg. 'Ik' ben geen eenling, ik spreek niet voor mijzelf. Elazorg is een collectief van meerdere mensen met een hart voor de zorg, gelijke doelen en met gelijkgestemde in de directie. Elazorg is “Groot in Eigen(wijs)Heid”. Groot in Eigen(wijs)Heid slaat zowel op onze doelgroep (eigenheid) als op onze organisatie (eigenWIJSheid). Op onze eigen wijze proberen wij vorm en inhoud te geven aan de eigenheid van onze cliënten. Hierin menen wij ons te onderscheiden ('wijs' te zijn) van anderen instellingen. Onze cliënten: Onze 'jongens'  Wij noemen onze cliënten onderling 'onze jongens', mannen van nog in de puberteit tot midden dertig. Allemaal hebben ze al een heel leven geleid. Bij ons mogen en kunnen ze blijven. Wij begeleiden ze in hun moeilijkheden naar hun mogelijkheden. De lijntjes binnen onze organisatie erg kort zijn, en het team door creativiteit en lef in mogelijkheden denkt, creëren we een grotere vrijheid voor de cliënt en meer huiselijkheid dan in traditionele zorginstellingen.

Meer over Elazorg