Begeleider I Flexibel
's Heeren Loo Oost-Nederland

Functieomschrijving

Kun jij snel zien wat ik echt nodig heb ook al kennen we elkaar nog maar kort? Wil jij ervoor zorgen dat mijn dag gestructureerd verloopt? Zodat ik kan rekenen op een veilige en vertrouwde omgeving. Wil jij je inzetten om erachter te komen wat ik allemaal nog wel zelf kan?"

Het Flexbureau van de regio Oost brengt centraal vraag en aanbod van invalwerk bij elkaar en draagt daardoor bij aan de continuïteit van de verschillende vormen van dienstverlening aan de cliënten. Onze kracht en kunde ligt in de verbinding. Door goed samen te overleggen, leggen we samen keer op keer de goede verbindingen tussen jouw kwaliteiten en de cliëntvraag.

Je komt in de flexpool in aanraking met verschillende locaties waar cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking wonen. Op sommige locaties wordt ook verzorging gewenst in de vorm van ADL.

Soms is het mogelijk intern doorstromen naar een vaste werkplek.

Dit ben jij

Dit bieden wij

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Danielle van Diermen via telefoonnummer 06 – 82 10 29 30.

Solliciteren is heel eenvoudig: je stuurt me een appje en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Mijn naam is Linda Pieters en ik ben recruiter bij 's Heeren Loo. Je kunt me bereiken op: 06 - 12 09 05 64.

Graag gaan wij als Flexbureau met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Er is voor gekozen om tijdens sollicitatieprocedure de gesprekken te voeren. 

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Type Vacature
Intern nummer 5034
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Linda Pieters (06 - 12 09 05 64)
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 16-11-2020
Ingangsdatum n.o.t.k.
Reageer voor 26-11-2020
Nummer 55990

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland