Begeleider in Aalten, 18 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Als begeleider geef je uitvoering aan een op maat gemaakt ondersteuningsplan. De cliënten hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking, veelal lichamelijke beperkingen en bijkomende problematieken zoals epilepsie, sondevoeding, syndromen.

Aan deze cliënten bied je begeleiding in alle facetten van het dagelijkse leven. Denk hierbij aan het in stand houden van de vaardigheden, ondersteuning bij het opstaan, ondersteuning tijdens de maaltijden en het ondersteunen bij (complexe) hulpvragen. Je bent verantwoordelijkheid om samen met de cliënt zijn of haar netwerk, de zorg en de begeleiding te optimaliseren. Wij doen er alles aan om een veilig thuis na te bootsen voor onze cliënten.

Waar kom je te werken?

Op het Slaadreef terrein aan de rand van Aalten liggen meerdere wooncomplexen en een dagbestedingscentrum dicht bij elkaar in een verkeersveilige wijk. In het wooncomplex Slaadreef 13-15 zijn twaalf individuele woonruimtes.

Op de kleinschalige locatie wonen twaalf cliënten. Er wordt gewerkt in twee clusters. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg van in totaal zes cliënten. De diensten kunnen zijn van 7:00-10:00, 7:00-15:00, 14:00-22:00 of van 16:00-21:00. Slaap- of nachtdiensten komen niet voor.

 

Functie eisen

- Voor de functie van begeleider ben jij in het bezit van een relevant diploma op MMZ 3 niveau of gelijkwaardig;
- Je houdt van actie en je toont initiatief en inzet;
- Je bent enthousiast;
- Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt;
- Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden;
- Je staat er, ook op de momenten dat het spannend wordt.

Inschaling

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Zowel binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.


Past Estinea bij jou?
- Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden;
- Je krijgt een contract voor 18 uur per week (contracturen zijn bespreekbaar);
- De inschaling is in FWG 3.0. conform cao gehandicaptenzorg schaal 35;
- Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie;
- Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
- Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’.

Bijzonderheden

Enthousiast geworden? Pak je kans en reageer vóór maandag 17 mei. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 20 mei in de ochtend. Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan via het telefoonnummer 088-4950425.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Wonen Slaadreef
Postcode 7123EA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 17-05-2021
Ingangsdatum 04-05-2021
Nummer 67970

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea