Begeleider in Aalten 4,5 uur per week (weekenden)
Estinea

Functieomschrijving

Op het logeerhuis komen 3 tot 6 cliënten per weekend logeren. Jij zult samen met jouw collega’s de dagelijkse verzorging op je nemen. Daarnaast organiseer en begeleid je bij leuke activiteiten.
Denk hierbij aan snoezelen, wandelen, fietsen of andere belevingsgerichte activiteiten. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten een fijn weeken hebben om op terug te kijken!

Waar kom je te werken?

Voor het logeerhuis in Aalten zoeken we een begeleider. Deze cliënten zijn tussen de 21 en 50 jaar en hebben een ernstige meervoudige beperking en een kwetsbare gezondheid. De cliënten hebben intensieve ondersteuning nodig.
Het logeerhuis in Aalten is 3 weekenden per maand geopend. Er wordt in de volgende diensten gewerkt: op vrijdag van 16:00-21:00/ 23:00 uur. Op zaterdag van 7:00- 15:00 uur en van 15:00- 21:00/ 23:00 uur. Op zondag van 7:00-14:00 uur en van 14:00-19:15 uur.

Functie eisen

Je bent een begeleider die rust uitstraalt en weet waar de vraag ligt van de cliënten. Jij weet hoe je kunt begeleiden en de regie kunt uitvoeren terwijl je in non-verbaal contact hebt met de cliënt. Je kan klein kijken en denken wanneer het gaat om het inschakelen van cliënten in hun eigen leven. En laat de cliënt regie ervaren tijdens hun verzorging.

Pas jij bij Estinea?
• Je beschikt over een relevant MMZ diploma niveau 3 of 4, of een gelijkwaardig diploma
• Op spannende momenten weet jij de rust te behouden en sta je stevig in je schoenen
• Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt.
• Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
• Je kan de hulpvraag verstaan ook al kan de cliënt niet praten.

Inschaling

Je krijgt de mogelijkheid om in contact te komen met veel verschillende cliënten. Geen dag zal hetzelfde zijn.

Past Estinea bij jou?
• Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden, de contractomvang is bespreekbaar
• De inschaling is in FWG 3.0 schaal 35 conform CAO Gehandicaptenzorg.
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
• Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Bijzonderheden

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Reageer vóór maandag 17 mei. De eerste selectiegesprekken zijn gepland op woensdag 19 mei in de middag. Heb je nog vragen over deze vacature? Stuur een e-mail naar team.logerenslaadreef41@estinea.nl

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Logeren Slaadreef
Postcode 7123EA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 17-05-2021
Ingangsdatum 04-05-2021
Nummer 67984

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea