Begeleider in de Jeugdzorg
Pluryn

Leg de grondslag voor een betere toekomst voor onze jongere generatie. Word begeleider in de jeugdzorg bij Pluryn.

Je staat naast de jongeren en draagt bij aan hun ontwikkelingen, klein en groot. Dat geeft mij energie in mijn werk.
– Samuel, begeleider 

Sta naast onze jongeren en draag bij aan hun toekomst. Solliciteer nu.

Dit is jouw werkdag

Maandag start je met een gesprek met de behandelcoördinator. Samen monitoren jullie het behandeltraject van een van de jongeren. Is cognitieve gedragstherapie nog wel de juiste behandeling? Jullie evalueren ook hoe het gaat op school: moet daar extra begeleiding voor komen? Vervolgens heb je een gesprek met de cliënt en zijn ouders, over de bevindingen. Je zet acties uit bij zijn school en koppelt dit weer terug aan iedereen die bij de casus betrokken is. In de middag sta je op de groep en zorg je ervoor dat het dagprogramma draait.

Dit ben jij

Jij hebt oog voor het grotere plaatje. Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Jij weet van jezelf hoe je reageert bij confrontaties, hoe je emoties reguleert en welke situaties je uitdagen. Ook weet je hoe je afstand bewaart in een professionele omgeving. Jouw grenzen zijn ijzersterk: jij laat niet met je sollen. Ook bijzonder complexe gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek, wisselende groepsdynamiek en wisselende werktijden weet jij jezelf staande te houden.

Dit heb jij

  • Hbo- of mbo-werk- en -denkniveau
  • Minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Interesse in een functie voor 24-32 uur per week

Dit is Pluryn

We breken de tent af, zodat jij een plek hebt om te bouwen aan een zorgorganisatie in ontwikkeling en aan betere zorg. We willen niet alles weten, zo blijf jij leren. Groei door of stroom in vanuit een ander beroep, dan maken wij de weg vrij. We zijn klaar met vandaag, want we zijn al onderweg naar morgen, naar beter. Er is werk aan de winkel en daar hebben wij jouw frisse ideeën en bedachte initiatieven voor nodig. We weten niks, maar hebben kennis in overvloed voor complexe zorgvragen. Medewerkers zijn deskundig, bijgeschoold en ervaren. De medewerker staat centraal, zodat je de cliënt voorop kunt zetten. Cliënten helpen zichzelf, maar hebben jou daarbij nodig. De beste zorg voor onze doelgroep begint bij jou.

Pluryn is er voor jongeren, jeugd en volwassenen met een complexe zorgvraag: combinaties van onder andere een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek, autisme, verslaving of niet-aangeboren hersenletsel.

Dit biedt Pluryn

  • Trainingen en opleidingen tijdens je hele Pluryn-carrière
  • Oneindig veel doorgroeimogelijkheden
  • Een salaris tussen de 2136,07 en €3568,98 bruto per maand 
  • Ieder jaar een 13e maand van 8,33% van je brutosalaris
  • Een financiële regeling voor je sportabonnement en een elektrische fiets.

We ontvangen graag je sollicitatie via de website van Pluryn!

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-in-de-jeugdzorg

Type Vacature
Intern nummer Generieke vacature Begeleider Jeugd
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Jeugdzorg
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 28-02-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 28-02-2022
Nummer 108520
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn