Begeleider in opleiding / Helpende / Intensieve verzorging / Uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Je krijgt de mogelijkheid om losse diensten binnen verschillende woongroepen te werken, met deze optie leer je verschillende woongroepen binnen Elver kennen. Ook kun je op deze manier om je schoolrooster heen werken, je hebt namelijk eigen regie op je werkrooster! Past het werken van losse diensten op verschillende groepen niet bij je? Dan is het ook mogelijk om op één vaste woongroep al je contracturen te werken. Je bent dan samen met het team verantwoordelijk voor je rooster. 

Voor de doelgroep intensieve verzorging werk je naast de ADL met tilliften. Voor deze doelgroep werken wij vanuit de LACCS visie. Via deze visie kijk je naar wat belangrijk is voor de bewoner en hoe diegene de wereld om zich heen ervaart. Hierbij pas je de zorg en begeleiding aan op de behoefte van de bewoner.

Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent leergierig en kunt goed samenwerken;
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep;
  • Je volgt een relevante zorgopleiding, denk hierbij aan: MMZ, Verpleegkundige of Verzorgende IG. Of je hebt de opleiding Helpende of Helpende Plus afgerond.
Wat bieden wij jou?
  • Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen I of Begeleider Wonen II.
  • Wij gaan met jou in gesprek over passende uren.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan medicatie-, epilepsie cursus en de LACCS training.
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg .
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of stuur een Whatsapp via 06-12401469 dan neemt Lieke van Halteren contact met je op.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.

Wij zien je reactie graag tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Lieke van Halteren
[email protected]
06-12401469

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 20-02-2023
Reageer voor 01-01-2024
Nummer 117971

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver