Begeleider intensieve zorg | Woon-werkboerderij Ansen
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Woon-werkboerderij Ansen is op zoek naar een Begeleider Intensieve Zorg voor 28 tot 32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Een veilige omgeving voor mij als cliënt, waarbij de begeleiding in mijn directe nabijheid is, dat is wat ik nodig heb. Ik ben beïnvloedbaar, maar ook overgevoelig voor prikkels. De begeleiding kan mij laten ervaren waar ik goed in ben en kan samen met mij zorgen voor een goede en passende invulling van mijn dag. In mijn woonomgeving wil ik graag een zo gewoon mogelijk leven leiden. Op deze manier krijg ik grip op mijn leven. Ben jij de begeleider die oprecht geïnteresseerd is in wat er in mij omgaat?

Onze cliënten worden ondersteund volgens de uitgangspunten van Triple C. Dit doen we in afstemming met het netwerk van de cliënt en betrokken overige disciplines. Je gaat werken op een verbouwde boerderij waar cliënten wonen en werken met verschillende niveaus wat emotionele ontwikkeling betreft. Als begeleider bied je een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie door middel van relatieopbouw en competentieontwikkeling. Aanvoelen en aanvullen van de menselijke behoeften is een belangrijke vaardigheid. Ook als tijdens dit proces door spanningsopbouw sprake is van agressie. Positieve signalen vanuit de cliënt, hoe klein ook, bijvoorbeeld een glimlach, geven jou energie en voldoening.

Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking die hoog sensitief zijn (sociaal emotioneel niveau veelal tussen de 6 en 18 maanden), ben je in staat om te reflecteren op je eigen gedrag en kun jij jezelf wegcijferen in het belang van de cliënt? Oftewel, heb jij zin om je mentale spierballen te gebruiken in een uitdagende baan op een mooie locatie in Ansen? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-3 niveau;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in het omgaan met agressie;
 • Bekend met of bereid tot aanleren van de Triple C-methodiek;
 • Doorzettings- en relativeringsvermogen, lef en een stevige persoonlijkheid;
 • Een rijbewijs/auto;
 • Flexibele instelling in verband met wisselende diensten;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collegas Begeleider Intensieve Zorg minimaal € 1.861,- en maximaal € 2.766,- volgens FWG 35 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
 • Je start met een jaarcontract. Als we tevreden zijn over je functioneren en de economische omstandigheden zijn (minimaal) gelijk gebleven, dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
 • Collega's die net als jij alles uit de dag halen.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?  

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer dan voor 19 maart aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Jeffrey van der Zee (Teamcoördinator) op telefoonnummer 06 23 60 41 70. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht via WhatsApp met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?  

Breng een bezoek aan locatie Woon-werkboerderij Ansen.

Type Vacature
Intern nummer 1591
Organisatie Cosis
Locatie Woonwerkboerderij Ansen
Postcode 7964 KK
Stad Ansen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 08-02-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 19-03-2021
Nummer 57231

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis