Begeleider Intensieve Zorg Beschermd Wonen (BW) Fidens
Cosis

Ben jij de Begeleider die de cliënten van de Fidens begeleidt bij het behalen van hun doelen en vaardigheden?

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Fidens is een woonlocatie voor mensen met psychische beperking. Hier wonen 25 cliënten in de leeftijd van 20 tot en met 60 jaar. Elke Cliënt heeft zijn eigen appartement met eigen keuken, badkamer en voordeur. We beiden 24 uurszorg er is s nachts een nachtwacht aanwezig. Wij zijn een warm en toegankelijk team met veel ervaring dat voor elkaar klaar staat in goede tijden maar ook als het even tegenzit.

Begeleider Intensieve Zorg Beschermd Wonen (BW) Fidens

Dit ben jij

Jouw collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Doordat je stevig in je schoenen staat laat je je niet snel uit het veld slaan. Je blijft onvoorwaardelijke ondersteuning bieden aan de cliënt en beschikt over goede sociale vaardigheden, zoals tact, stimuleren en overtuigingskracht. Je staat open voor veranderingen en feedback en bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Tijdens de overdracht informeer je het team over de voortgang van de cliënten. Je bent enthousiast, creatief en leergierig en brengt een dosis humor mee.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • Een flexibele instelling in verband met onregelmatige diensten (dag, laat, slaap en weekend).
  • Kennis van Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) of bent bereid deze je eigen te maken.

Wie zie jij als je naar mij kijkt?

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als begeleider intensieve zorg ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.181,- en maximaal € 2.944, volgens FWG 35 van cao-GGZ (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz), want ook in de zorg horen digitale vaardigheden erbij.
  • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Je wordt onderdeel van een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als begeleider intensieve zorg bij Fidens in Meppel? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 5 december 2022.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Nathan de Lange, teamcoördinator op telefoonnummer 06 208 141 33. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2651
Organisatie Cosis
Locatie Fidens
Postcode 7943 AK
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 22-11-2022
Reageer voor 05-12-2022
Nummer 115727

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis