Coördinerend ondersteuner voor Ivoor de Hilde - Raalte
Zozijn

Dit zijn wij

Vind jij het belangrijk dat cliënten zeggenschap hebben over hun eigen leven ? En heb je humor en ben je ondernemend? Dan is dit je baan 

Wij zoeken een coördinerend ondersteuner 

Wat ga je doen?

Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de zorgplannen. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit het zorgplan. Zonodig organiseer je in samenspraak met de teamcoach themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Ivoor Raalte: Bij Ivoor in Raalte wonen clienten in een landelijke omgeving in het buitengebied van Raalte. Hier zijn twee woonvormen: Ivoor De Deel en Ivoor de Hilde. Wij zoeken een coördinerend ondersteuner voor Ivoor de Hilde die beschikbaar is voor 60-70% en bereid is om in ieder geval om het weekend ingezet te worden. Daarnaast draai je gemiddeld 1 slaapdienst per week, volgens een vast basisrooster.  De Hilde biedt 24 uur per dag zorg aan 8 cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking. De cliënten hebben een eigen appartement en worden begeleid vanuit het appartement en worden uitgenodigd in de algemene woonkamer voor groepsmomenten zoals eten en drinken en mogelijke activiteiten. De leeftijd varieert tussen de 28 en 40 jaar. Als coördinerend ondersteuner heb je nauw contact met alle verwanten. 

 

Dit ben jij

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 of HBO niveau en meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg;
  • Je hebt het vermogen om overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken;
  • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie en je bent in staat te reflecteren en relativeren;
  • Je ben flexibel, sociaal en communicatief en je staat stevig in je schoenen;
  • Verder ben je een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan.

Dit bieden wij?

  • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg
  • Als ondersteuner een salaris van maximaal € 3452,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering

Procedure

De gesprekken zullen worden gevoerd op donderdag 11 augustus 2022. 

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Raalte
Postcode 8103GG
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Astrid Beumer, 0610012662
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 25-07-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 08-08-2022
Nummer 112722
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn