Begeleider jeugd
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Ben jij er voor mij als ik je echt nodig heb? Kan jij mij helpen om mijzelf weer terug te vinden? Geef jij mij de houvast waar ik zo naar opzoek ben?"

Waar ga je werken?
Je gaat werken in een mooie bosrijke omgeving op het woonzorg park in Ermelo. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Ons park is van alle faciliteiten voorzien en bied een geborgen plek voor de bewoners en de medewerkers.

Jij komt te werken bij één van de jeugd woningen, waar jongeren wonen met een intensieve begeleidingsvraag. Voor deze woning zijn wij op zoek naar een compleet nieuw team. De bewoners zijn allen nieuw en gaan daar binnenkort wonen. Vind jij het leuk om deze woning samen met andere nieuwe collega's op te starten en tot een succes te maken?

Wie ga je helpen?
Je gaat vier jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking verder helpen. Ze zijn tussen de 14 en 26 jaar oud en hebben een cognitieve leeftijd van 1,5 jaar. De bewoners hebben uiteenlopende begeleidingsvragen. Bijvoorbeeld hechtingsproblematiek, autisme en een verstoord dag- en nachtritme.
"Soms weet ik niet hoe ik mij moet uiten en dan ga ik knijpen. Later heb ik spijt en geef ik een knuffel om het goed te maken." - Bewoner van 's Heeren Loo die bij deze groep komt wonen.
Hoe ga je helpen?
Wij werken vanuit een behandelklimaat. De jongeren krijgen ieder een persoonlijk behandelplan. Het doel is om over ongeveer twee jaar de jongerendoor te laten stromen naar een meer zelfstandige woning. Het is aan jou en jouw team om te ontdekken waar bepaald gedrag vandaan komt en welke behandelmethode er het beste aansluit bij de jongere. Zeker in het begin stuit op weerstand en is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat en als team samenwerkt.

Welke voordelen biedt deze woning jou?
 • Lange diensten van 8 uur, zo kom je gemakkelijk aan je uren verdeeld over minder dagen.
 • Je krijgt een goed uitgewerkt inwerktraject als nieuw team: teambuilding op de hei, uit eten met je nieuwe collega's en scholingen als Triple C en Samen Houvast.
 • Volop doorgroeimogelijkheden en je wordt specialist in o.a de Triple C methodiek.
 • Je werkt altijd samen met minimaal 1 collega.
 • Maximaal 4 jongeren op de woning.
 • Echt het verschil kunnen maken voor en met de jongeren.
 • Geen nachtdiensten.
Dit bieden wij
Wij zoeken meerdere collega's! Ken jij iemand of wil jij samen met je huidige collega deze uitdaging aangaan? Tip diegene en je ontvangt een bonus van max. €150 aan cadeaubonnen.
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1993 tot maximaal € 2993 (FWG 40) voor de functie van (persoonlijk) begeleider bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie naar persoonlijk begeleider of team coördinator.
Dit ben jij
Je hebt een afgerond zorgdiploma op minimaal mbo-3 niveau. Je hebt affiniteit met de doelgroep en houdt van een uitdaging. Daarnaast breng jij het volgende mee:
 • Je hebt al enige ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg/jeugdzorg.
 • Je bent nieuwsgierig en geïnteresseerd en stelt de juiste vragen aan zowel de cliënten als aan de collega's.
 • Je wil investeren in een nieuw op te zetten team en je bent enthousiast om dit te doen
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst op een andere groep is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Simone Scheringa, manager zorg, via telefoonnummer 06 - 10 16 07 67 of bel/app met recruitment via Joëlla Morssink, 06 - 82 50 14 70 of Debbie Keulen 06 - 23 72 96 44.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere eerste maandag van de maand van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 27-04-2022
Reageer voor 25-05-2022
Nummer 110413

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland