Begeleider Kind & Jeugd, Kampen
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor de locatie Korte Rille in Kampen zoeken wij een ervaren begeleider Kind en Jeugd voor 20 tot 28 uur per week

 

  • Je helpt kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van het gewone leven.
  • Je kent ze goed en bent altijd dichtbij.
  • Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen.
     

Wij zijn een Kind en jeugd locatie waar kinderen tot 18 jaar wonen. We hebben drie groepen met in totaal 18 kinderen. De begeleiding vindt plaats in een ( zeer) complexe begeleiding situatie en is met name gericht op de ontwikkeling van het kind. In het bijzonder worden contacten onderhouden met ouders, voogden, pedagogisch advies instanties en scholen.

De Korte Rille is een dynamische werkplek waar altijd wat gebeurd en iets te leren valt. Door de verschillende leeftijden en hulp vragen is geen dag hetzelfde en werken we met het hele team aan een optimale woonplek waar kinderen zich thuis kunnen voelen en zich ontwikkelen.

Op de desbetreffende groep is er een mix van MVG en EMB, de kinderen kunnen apart van elkaar begeleid worden maar de groepen worden ook vaak samengevoegd voor overlappende activiteiten. Het jongste kind is 7 en het oudste kind is 16, de kinderen hebben allemaal een andere hulpvraag.

Functie eisen

Over jou

We zoeken een ervaren collega die ervaring heeft in het begeleiden van EMB en MVG kinderen en gedrag dat hieruit voort kan komen. Iemand die verschillende hulpvragen naast elkaar kan begeleiden en ziet wat ieder kind nodig heeft en hier uitvoering aan kan geven.

Je hebt kennis van hulpmiddelen die gebruikt worden tijdens bijvoorbeeld de verzorging van de EMB kinderen. Daarnaast heb je ervaring en affiniteit met MVG en sta je sterk in je schoenen. De kinderen en je collega's zien aan je dat dit je passie is en je kan in gezamenlijkheid staan voor goede en liefdevolle zorg!

We zoeken een collega die minimaal een MBO 4 opleiding zorg en welzijn heeft gedaan.

We werken volgens de Tripel C methode en kijken naar wat het kind nodig heeft om een zo normaal mogelijk leven te ervaren. Hier werken we 100% samen aan. Voel jij je hierbij thuis?

Inschaling

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Scholing op het gebied van verpleegkundige handelingen (o.a. injecteren, sondevoeding, medicatie geven).
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1963,- en maximaal €2902,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 10 augustus, via de sollicitatieknop onder vermelding van vacaturenummer 2320. Heb je nog vragen? Bel Petra van Proosdij, 06 – 15 21 59 01. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Type Vacature
Intern nummer 2320
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Korte Rille, Kampen
Postcode 8266JG
Stad Kampen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Publicatiedatum 03-07-2020
Reageer voor 10-08-2020
Nummer 53672

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg