Begeleider kind en jeugd
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Soms word ik bang en onrustig, kun jij ervoor zorgen dat ik toch weer rustig verder kan? Kan ik op jou vertrouwen? Werk jij samen met mijn ouders aan de best mogelijke leefomgeving?"

Waar ga je werken?
Deze locatie bestaat uit twee woningen en beiden bieden zes woonplekken aan kinderen met een ernstige verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en soms meerzorg. Op dit moment varieert de leeftijd tussen de 8 en 22 jaar oud. Alle kinderen hebben een intensieve zorgvraag.

Je komt te werken in een fijn, professioneel en stabiel team. We werken niet alleen als team goed met elkaar samen, ook met alle ouders en betrokkenen. Hierdoor sluit onze begeleiding aan bij de behoefte en mogelijkheden van het kind. Wij zijn aanpakkers, dus niet lullen, maar poetsen! Wij zijn ondernemend en houden er van als onze nieuwe collega lef heeft. We grijpen zelf graag kansen en geven zowel onze (nieuwe) collega's als onze cliënten ook graag een kans.

Wie ga je helpen?
Kinderen en jongeren hebben vertrouwen nodig om te zijn wie ze zijn en zich te kunnen ontwikkelen. Ze hebben baat bij een liefdevolle omgeving en begripvolle begeleiding. Tegelijkertijd is het belangrijk dat ze een gestructureerd en regelmatig dag en nachtritme hebben. Want dat geeft hen de veiligheid die ze nodig hebben. Jij begrijpt dit en blijft naast de cliënt staan. Hoe moeilijk het ook wordt en hoe tegenstrijdig zijn gedrag soms is.

De kinderen hebben verschillende achtergronden, een matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Soms met meerzorg. Zij hebben hulpvragen in het autismespectrum, hechting en complexe slaapproblematiek. Wij communiceren op diverse manieren met hen, zowel met als zonder taal. Sommige kinderen hebben leeftijdsafhankelijke zorg en ADL nodig.

Hoe ga je helpen?
Jij verliest de behoefte van de kinderen nooit uit het oog en je zorgt voor een vertrouwde woonomgeving. Als begeleiding stem jij je begeleidingsstijl af op de hulpvraag van de kinderen. Dit kunnen kleine, maar ook grote hulpvragen zijn waar soms fysieke ondersteuning bij nodig is. We werken met alle ouders en betrokkenen samen waardoor we kunnen aansluiten bij de behoefte en mogelijkheden van het kind. Dit doen we door het bieden van duidelijkheid, structuur, een open communicatie en het bieden van een veilige sfeer. Met als doel het mogelijk maken van ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen een zo normaal als mogelijk leven leiden. Daarom hebben wij een huiselijke sfeer gecreëerd waar de ouders en kinderen zich 'thuis' voelen. Ouders komen bij ons langs en soms gaat een kind thuis bij zijn/haar ouders logeren.

Dit bieden wij
Je komt te werken in een leuk team, waarbinnen de teamleden op een prettige manier samenwerken en er ruimte is om jezelf te kunnen zijn. We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal uren is in overleg. Niet onbelangrijk, dit bieden wij ook:
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1765 tot maximaal € 2766 euro (FWG 30 / 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op minimaal niveau 3 in de gezondheid- of welzijnszorg, bijvoorbeeld: mmz, spw, en/of SPH opleiding. Daarnaast verwachten wij dat je:
  • Ervaring/affiniteit hebt met de doelgroep.
  • Pro-actief bent, zelfstandig kunt werken en collega's kunt ondersteunen.
  • Prioriteiten kunt stellen en besluiten durft te nemen.
  • Signalen van cliënten herkent, deze kan vertalen, je de risico's ziet en adequaat handelt.
  • Flexibel en gemotiveerd bent in aanpassingen in de planning van de nachtzorg.
  • Een bevoegdheid hebt op het gebied van epilepsie, stoma-verzorging en medicatie (mocht je deze nog niet hebben, dan wordt deze aangeboden).
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van de woning en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op Emmy van der Knaap, manager zorg, via telefoonnummer 06-44 68 67 65. Voor overige vragen kan contact worden opgenomen met Joella Morssink, recruiter, via telefoonnummer 06 - 82 50 14 70.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Begeleider/Werkbegeleider
Begeleider wonen
Begeleider niveau 6
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 3
Basisbegeleider
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Jeugdzorgwerker
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 06-01-2021
Reageer voor 07-03-2021
Nummer 56933

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland