Begeleider (locatie De Lunette, afdelingen Tuba en Fagot)
Trajectum

Functieomschrijving

Kom jij samen met ons onze zorgverlening nog beter maken?  

Waar kom je te werken? 
Jij komt te werken binnen ons team van enthousiaste collega’s op afdeling de Tuba of Fagot in de Lunette in Zutphen. Wij geven hier 20 over het algemeen ouder wordende cliënten zorg en specialistische begeleiding. Onze cliënten zijn mensen met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd variërend van 47 tot ongeveer 72. Ondanks dat ze binnen Trajectum verblijven vanwege hun licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische- en/of gedragsproblemen, zijn de ‘scherpe randjes’ er vaak vanaf en is er sprake van een toenemende somatische zorgvraag. Naar ieders kunnen volgen zij dagbesteding in hetzelfde pand of op één van onze andere dagbestedingslocaties. De cliënten hebben allen een eigen kamer, maar zijn ook veel in de gezamenlijke woonkamer aanwezig. Wanneer het kan gaan we één op één of met een aantal cliënten op pad. Het doel: een zo normaal mogelijk leven en zo leuk mogelijk oud worden!  

Wat ga je doen? 
Als Begeleider is het jouw taak om, in samenwerking met je collega’s, te zorgen dat onze cliënten de begeleiding, ondersteuning en verzorging krijgen die zij nodig hebben. Waarin je altijd scherp blijft op het behouden van zoveel mogelijk zelfstandigheid en de balans tussen kunnen en aankunnen bij onze cliënten. Dankzij jouw professionele en stevige persoonlijkheid kan je goed omgaan met de complexiteit van onze doelgroep. Je hebt ook oog voor jouw collega’s en zet je in voor de ontwikkeling van het team.  

Functie eisen

Wat breng je mee? 
Of je nou jong of oud bent, bij ons word je met open armen ontvangen! Zeker als je net als wij gevoel voor humor hebt, graag met ons meedenkt hoe we onze zorg nóg beter kunnen maken en echt stevig in je schoenen staat. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt) of een vergelijkbare doelgroep. 

Heb/ben je daarnaast: 

  • Een relevante afgeronde pedagogische opleiding op minimaal niveau 4 zoals SPW, MMZ, Verpleegkunde of vergelijkbaar;  
  • Enthousiast, gemotiveerd en beschik je over voldoende zelfkennis? 
  • Sociale vaardigheden als tact en inlevingsvermogen;  
  • Relativerend vermogen en kun je omgaan met conflicthantering?  

Dan ben jij de collega naar wie wij op zoek zijn!   

Inschaling

Wat kun jij van ons verwachten? 
Je kunt bij ons je kennis, ervaring en vaardigheden inzetten voor een uitdagende groep cliënten met verschillende problematieken. Je leert iedere dag bij over jezelf en onze cliënten en blijft jezelf daardoor ontwikkelen. Er zijn volop kansen om door te groeien wanneer je deze zelf durft te pakken en kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het bouwen aan de organisatie en de kwaliteit van de zorg. Uiteraard bieden we je goede arbeidsvoorwaarden: 

  • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week voor de duur van een jaar, uiteraard wel met de bedoeling dat onze samenwerking daarna doorgaat; 
  • Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40; 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Een fietsplan; 
  • Bedrijfsfitness. 

Ook word je jaarlijks getraind in omgang met agressie, delen van medicatie en andere relevante zaken.  

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort? 
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Klik op de button ‘direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.  

Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Teammanager Maarten Breden kan je alles vertellen over deze vacature! Bel 06-11474427 of mail [email protected] 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, standplaats Zutphen
Postcode 7202AG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Teammanager Maarten Breden kan je alles vertellen over deze vacature! Bel 06-11474427 of mail [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-10-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 114384

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum