Begeleider
De Twentse Zorgcentra

Rondweg 28 is het thuis voor 6 bewoners in de leeftijd van 21 t/m 45 jaar. De doelgroep kan je omschrijven als matig verstandelijk beperkt. De focus ligt op begeleiding met lichte ondersteuning in de ADL. Problematieken die je tegenkomt op Rondweg 28 zijn stoornissen in de informatieverwerking zoals ASS, hechtingsproblematiek, fragiele x syndroom en PTSS. Door de complexiteit van deze beperkingen is er sprake van gedragsproblematiek (hoog alert) Dit kan zich uiten in voornamelijk verbale agressie.

Als begeleider herken je signalen en ben je in staat om deze om te zetten tot acties. Hierin sta je nooit alleen, soms staat er letterlijk een collega achter je. Samen met het team ben je in staat om te reflecteren, te sparren en te bevragen om de best mogelijke zorg aan de cliënten te geven. Er zijn momenten waarin veel van je gevraagd kan worden. Rust, overzicht, structuur en duidelijkheid zijn dan steekwoorden die bij jou horen.

De organisatie geeft handvatten om met deze doelgroep te werken. Zoals Triple C en signaaltraining. De gedragswetenschapper en teammanager zijn nauw betrokken bij de groep en zullen je ondersteunen in het werken met de bewoners en je persoonlijke ontwikkeling.

Rondweg 28 is op zoek naar Begeleiders die beschikken over een goede dosis humor. We kunnen nog veel meer vertellen over deze dynamische, afwisselende doelgroep maar dit doen we graag in een persoonlijk gesprek. Herken je je in bovenstaande en in wat wij vragen? Solliciteer!

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 of de wens/bereidheid om opgeleid te worden op kwalificatieniveau 4

Wat krijg je van ons?

  • Een afwisselende baan van gemiddeld 24 tot 32 uur per week naar keuze.
  • Een salaris van min. € 2.236,- / max. € 3154,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?
Na binnenkomst van jouw sollicitatie (cv en motivatiebrief) wordt er binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen. Het inplannen van een eventueel gesprek plannen we samen met jou in, waarbij een eerste selectie middels videobellen plaatsvindt. Is er een match van beide kanten, dan laten we je graag wat van de praktijk zien. Zijn ook hier de bevindingen positief, dan verwelkomen we je graag als collega

Liever eerst wat meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature of andere vragen mag je contact opnemen met woongroep Rondweg 28 via telefoonnummer 088-4305585 of met de coach 0659815139.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Intern nummer 22.006
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Losser, Rondweg 28
Postcode 7581 PW
Stad Losser
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Publicatiedatum 23-11-2022
Reageer voor 14-12-2022
Nummer 115736
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra